Egy barát kibeszéli az embert a háta mögött?
#3 Ez nagyon durva. gondolom már véget ért a házasság.
#4 Én is gondoltam hasonlóra, de inkább nem mocskolom be a kezem. Nem ér annyit.
Ket dolog eseteben van ilyen. Ha veled nem tudta megbeszelni a bizonyos dolgot, vagy barmi mas miatt haragszik rad. Akkor teljesen normalis, hogy a hatad mogott nem szepeket mond, ez sajat maga megnyugtatasara van. Ezzel emeli magat piedesztara, teged meg kicsinyit. Az mas kerdes, hogy az ilyen rohadtul nem barat, hanem egoista f@sz, de szerintem mindenki ismer ilyet.
Pszichologiailag ertheto a dolog, emberileg pedig fajdalmas, es hagyd a fenebe.
Amikor meg egy harmadik ember szol bele, na az minosithetetlen. Az olyanokat el kell kuldeni a fenebe, vagy meghagyni kettojuket sajat kis buborekukban, letiltani, ignoralni mindkettot, es egy ido utan elfogy a "tema", amit te szolgaltattal azzal, hogy bizalmadba fogadtad.
No,soha nem volt ilyen barátom,de ismerek olyant aki a barátjának kezet nyújt,de háta mögött kést..
(Értsd:Barátját folyton elbeszélte mindennek.folyton beköpötte a barátjának)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!