Más is van aki megbánta hogy bele fogott a jogosítványba, de sajnos muszáj folytatni mert már pénzt tett bele?
Én annó 200 ezer ft-al szálltam bele (szülői nyomásra) mert mindenki az mondta hogy könnyű.
Nem volt az, mikor elfogyott a pénzem kénytelen voltam ott hagyni a szakmát amit tanulók és munkába (gyártósór) állni mivel akkor anyámék fizették volna (és több mint fél millával tartoznék) akik nem engedték hogy abbahagyjam!
Emellett még az oktató is egy hatalmas fac volt...
Hát mit ne mondjak,nagyon megutáltam az autó vezetést, komolyan!
Nem az emberek lettek mujábbak, hanem pénzéhesebbek a vizsgáztatók, meg az iskolák, szerintem.
Mert ha meghúzzák szegény párát, akkor fizethet új vezetési órákat, új vizsgadijat.
Bukásonként plusz 50 ezer
S amikor végeztél a kötelező órákkal akkor még elbizonytalanít az oktató, hogy nem ártana még pár plusz órát venni 😀😀😀
S ha nem teszed, akkor meg idegeskedhetsz, hogy talán mégis kellett volna. Még ha nem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!