Szerintetek a haveromnak ez miért fájhat?
Szerintem is féltékeny.
De ha állandóan lekezelő veled, akkor miért a haverod még mindig?
Hány éves amúgy a srác?
Én 22vagyok, és ő pedig 30éves.
Igazából csak azért nem építettem eddig még le, mert amikor le akartam építeni akkor meg sajnáltata magát, hogy őt vele mindenki csak addig törödik amíg nincs más vagy jobb, és én miért akarok közéjük tartozni és hogy ennyit ért az ismeretségünk ennyit értünk? És sajnálatból igazából hogy ne zakalasson vagy hisztizzen. Amúgy meg ha annyira féltékenységből lenne így akkor nem ismerkedne és nem lett volna a haverságunk óta neki 2-3kapcsolata is, igaz eddig a csajok a modora miatt elhagyták, de voltak női.
Érzelmi zsarolás.
Nem csoda, hogy mindenki ott hagyja, mert 30 évesen ilyen szarul kezelni az emberi kapcsolatokat eléggé szánalmas.
Én a helyedben elküldeném, csak kolonc a nyakadon. Ideje lenne tanulnia a saját szarjaiból.
(#2)
érdekes hogy ő életképtelenezi le a többi embert, holott azok alapján amiket írtál...
de igen, egyértelműen azért csinálja mert beléd van esve de tudja ha elmondja akk már a "barátja" se leszel, valamint ha tanul a hibáiból ha nem én ott hagynám mert ha neked nincs pozitív oldala akk nincs értelme. Sajnáltassa magát addig amíg egyszer majd rájön hogy ez nem elég, ha meg nem jön rá akk éljen egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!