Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit kéne csinálnom?

Mit kéne csinálnom?

Figyelt kérdés

21 éves srác vagyok, és megkaptam egy ismerősömtől, hogy nem csodálja hogy nincsennek barátaim, amikor ilyen koravén módon viselkedek. Az idősebb (+40-es korosztállyal) emberekkel teljesen jól el tudok beszélgetni, olyan témákról, amik engem érdekelnek, (politika főleg) viszont a korombeliekkel az egyetemen kívül nincs közös témám. Teljesen más az érdeklődési köröm, mint az övéké, a sima small talk beszélgetéseket meg utálom;

Ez főleg diákmunka során kellemetlen, amikor össze vagyok zárva napi 8 órán át velem egykorú, vagy fiatalabb diákokkal, aztán így a nagyon minimális kommunikáción kívül, ami a munkához elengedhetetlen, nem tudom velük megtalálni a közös hangot, így igyekszem magam kihúzni a közös dolgok (ebédszünet) alól azzal, hogy elvonulok valahova és nyomkodom a mobilom, vagy beviszek egy könyvet és elkezdem azt olvasni. Olyan is volt, hogy megkérdezte a másik diák tőlem, hogy miért nem beszélgetek velük, van-e valami bajom velük vagy miért kerülöm a társaságukat.

Próbáltam beszélgetni interneten, Facebook csoportokon keresztül, viszont ezek az internetes beszélgetések maximum 2 hét után teljesen elhaltak, mert vagy én találtam túl unalmasnak a másik emberkét, vagy ők nem kezdeményeztek tovább a beszélgetésben. Tinderen is próbáltam ismerkedni lányokkal, ott sem sikerült semmi.

Külsőleg átlagosnak mondanám, nem tartom magam rondának de nagyon helyesnek sem. Általában fekete cuccokat hordok, illetve a hajam is hosszabb, és feketére be van festve.

2021. jan. 13. 21:28
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyáltalán nem gond, ha a felnőttekkel jobban kijössz. Vannak érdekes sztorijuk a felnőtteknek, ami azért sokszor jobb történet, mint az h mi hol van leárazva, vagy mi volt a buliban.

Csak többségnek szokatlan.

De ne törődj velük, azzal beszélsz akivel akarsz

2021. jan. 13. 21:41
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Gimi végéig én is ilyen voltam, egyszerűen nem találtam a hangot a korombeliekkel, emiatt pedig sok megjegyzést kaptam a szüleimtől.. Igazából ma sem megy annyira 100% -an jól, de már messze jobb, mint régebben. Viszont még mindig szívesebben beszélek idősebbekkel, mert úgy érzem, hogy elég nagy szakadék van köztem és a kortársaim közt. Nem azért mondom, mert felsőbbrendűség érzetem lenne, vagy lenézném őket, csak engem valahogy nem érdekel a piálás, bulizás, plázázás, meg az ilyen jellegű dolgok.

Az viszont igaz, hogy az emberek tényleg nincsenek hozzászokva ehhez és furcsállják, de szerintem nincsen ezzel semmi gond. Ha jól érzed így magad, akkor ne hagyd, hogy megváltoztassanak, és ne ők döntsék el, hogy kivel beszélgess.

(20/L)

2021. jan. 14. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!