Lehet a férfiatlan arc az oka annak, hogy mások indulásból tiszteletlenek?
Szerintem is a kisugárzásnak van nagyobb befolyása. Nekem sincsen férfias állam, sőt szakállam se. A férfiasságot nem csak a külső jegyek határozzák meg. Egyszer sem éreztem emiatt magamat rosszul. Nem igazán érint mások véleménye ilyen téren. Mindenki azt gondol vagy hisz, amit akar.
Először azt akartam írni, hogy általában velem nem tiszteletlenek az idegenek, de kicsit gondolkoztam és eszembejutott, hogy nap mint nap találkozol ilyen emberekkel. Ezek általában pár másodpercnél nem tartanak tovább. Nem kerítek ezeknek nagy feneket, így nem is igazán emlékszem rájuk.
Ha meg az ismerőseid tiszteletlenek veled, akkor azon neked kell változtatni. Én sem szeretem abszolút ha lekezelnek és általában azonnal elejét veszem a további problémáknak. Tisztelettudó vagyok, és ezt a környezetemtől is elvárom. Ehhez nem önbizalom kell, hanem önbecsülés.
12
Komoly? Milyen bajom van kedves?
14
Igen ez esélyes
Tehát úgy gondolod, hogy mindenki más a hibás?
Te mindent megtettél?
Vagyis, várj hagy fogalmazzam át...
Tettél bármit is?
Rossz helyet választottál, hogy kinyalasd a segged.
18
Igen, mindent megtettem amit lehetett és semmit nem ért.
Képzeld van ilyen a felszínes társadalmunkban amely bálványozza a külsőt.
Csak az sokkol, hogy úgy teszel mint aki nem tudja hogyan működnek a dolgok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!