Miért este ír? Vagy ez normális?
7, nem állítottam olyat amit nem mondtál. Illene a véleményem nem tényként előadni? Márpedig az amit leírtam, (tehát hogy ÉN hogy kezelem az ilyet) az nem más, mint egy tény. Az meg a kutyát nem érdekli hogy TE mit gondolsz erről, nem neked írtam.
Ráadásul ha vetted volna a fáradságot hogy elolvasd a szabályzatot, tisztában lennél vele hogy aszerint nem mások válaszaira kell reflektálni, kizárólag a kérdezőre kell koncentrálni.
Ki erőltetett bármit is? Alsóban megtanítják az embert az értő olvasásra. Ha neked ez menne, akkor annyi jönne le a válaszomból, hogy megírtam azt, hogy én hogy kezelek egy ilyen helyzetet, ezzel alternatívát adva a kérdezőnek, hogy van olyan ember, aki ezért teszi. Nyilván ha mindenki leírja hülye tippelgetések helyett hogy ő miért szokott ilyet tenni, azzal sokkal többre megy, mert akkor azt tudja leszűrni, hogy milyen okokból tehetnek ilyet az emberek.
Az egész válaszod bűzlött a felsőbbrendű arroganciától. Te mindenki fölé helyezed magad kapásból, ami egy gusztustalan, nárcisztikus szokás. Eleve az a cinikus megjegyzés, amivel kezdtél, a macskakörmözés, hogy de sok "szakértő" van itt, meg a másik arrogáns megjegyzésed, hogy amit az első két "okos" ír...
Ha te nem látod hogy mi volt a gond az egész kommenteddel, akkor veled van a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!