Miért van az, hogy valaki egész nap fent van a neten, de nem ír vissza?
Van jobb dolga, is mint neked írogatni.
Ha fontos mondanivalód van, hívd fel telefonon, vagy menj át és beszéljétek meg személyesen.
Ha csak Facebookon írod, akkor nyilván nem olyan fontos a mondandód, és eképpen fogják kezelni mások is.
Kb 2 hónapja már bármilyen régi üzenetedet ki tudod törölni, én pár hete tudtam meg! Azóta használom is. Velem csak 1 személy szokta csinálni ezt, és az a legidegesítőbb amikor ő kérdez vagy kér valamit, rögtön válaszolok de a válasz már nem érdekli! Lehet hogy azért mert látja előnézetben, megkapta amit akart de nem kattint rá mert akkor meg kéne köszönnie! Kari előtt is akart valamit egy reggel, válaszoltam neki, nem nézte meg, késő este fogtam és töröltem, na azt viszont rögtön megnézte! De nem mert érte szólni. Azóta sem tudom hogy látta-e előnézetben vagy nem, csak nem merte újra megkérdezni.
Próbáld ki te is!
Engem párszor megviccelt a messenger, online-nak jelzett, holott nem voltam fent. Aztán kiderült, hogy 1-2 régi (nem működő) telefonomon be voltam jelentkezve, mielőtt végleg elromlottak volna.
Egyébként annyira nem érdekel az ilyesmi, van az ismerőseimnek jobb dolga is szerintem, minthogy velem traccsoljanak.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!