Üdv, szerintetek lehet olyan, hogy valakinek egyszerre két legjobb barátnője van?
Arra lennék kíváncsi, hogy ilyen lehet e! Vagy mindig lesz olyan, hogy a háromból kettő jobban kijön egymással, jobban egyetértenek! Esetleg tapasztalatok?!:D
A válaszokat előre is köszönöm!:)
Persze, egy adott személynek nyilván több legjobb barátja is lehet. Ez nincs korlátozva. I mean a szeretet egy olyan dolog, amiből mindenki kaphat, hiszen sosem fogy el.
Ha mindhárman egyenrangúként kezelitek egymást, nem lehet baj.
Hárman vagyunk legjobb barátnők, nagyon sok közös téma van, közös érdeklődési kör, stb. Bár nem fogunk mindig mindenben egy véleményen lenni. Igyekszünk mindig hárman találkozni, de ha valaki lemondja, és ketten megyünk, még sincs belőle balhé.. Szóval mi megvagyunk. :)
Ismerek egy olyan lány-barátnő-hármast, akik viszont állandóan veszekednek, de mégis együtt vannak. Kicsit el kéne gondolkozniuk.
16/L
Igen, ezt tudom!:)
Csak van egy olyan érzésem, hogy az egyikük ,, féltékeny" rám! Vagyis ha a másikkal vagyok, utána mindig jön a sértődés. Ezt nem nagyon tudom kezelni, vagy nem tudom, hogy egyáltalán kezelnem kéne e!? Egyáltalán helyes e ha ilyen felmerül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!