Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tennétek a helyemben? SOS

Mit tennétek a helyemben? SOS

Figyelt kérdés
Az egyik haverom 1 héttel ezelőtt kért tőlem 10 ezer forintot amit szó nélkül odaadtam neki mert megbíztam benne. Most úgy hallottam vissza a közös ismerőseinktől mintha ő engem lehúzott volna, ezzel hatalmasat rontva a nevemen. Ha hívom nem veszi fel, üzeneteimre nem válaszol. Holnap úgy terveztem hogy felmegyek hozzá és erőszakkal elveszem tőle, de előtte feljövök és megkérdezlek titeket hogy mit tennétek a helyemben.

2020. dec. 23. 00:46
 1/7 A kérdező kommentje:
18/F
2020. dec. 23. 00:46
 2/7 anonim ***** válasza:
67%
Hát én erőszakot nem alkalmaznék, inkább elkönyvelném veszteségnek és tanulópénznek. Az egész szituáció az Ő hírnevén rontott, nem a tiéden. Persze nem tudom, hogy ez a 10 ezer mekkora veszteség számodra.
2020. dec. 23. 00:49
 3/7 anonim ***** válasza:
43%
És még a haverjaid előtt is henceg vele. Meg kell kúpolni az ilyet. Kajak. Komfrontálódj vele nyugodtan. Ez tiszteletlenség.
2020. dec. 23. 00:51
 4/7 anonim ***** válasza:
81%

Biztos h szamonkernem es követelnem vissza

Soha senki ne adj kolcson!!! Ha meg igen irass rola ügyvéddel papirt!!!! Sajnalom :/

2020. dec. 23. 01:05
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Az onbiraskodasert elitelhetnek, a kolcsonadasrol pedig nincs bizonyitekod.

Esetleg tanulopenz. Csak akkor adj kolcson, ha annak az embernek kulonben is odaaadnad.

Lejart a hatarido, amire igerte? Nem arrol van szo, hogy ennivalora sem telik?

Nem barat akkor.

2020. dec. 23. 02:34
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp számon kérném, de nem kell egyből erőszak (saját magadnak is árthatsz vele). De ha a szép szóból többször sem ért, valószínű a telefonja ripityára törne a betonon. Na, ekkor leszünk egálban, és igen, a 10 rugó az veszteség. De fontos: ez nem tanács, ezt csak ÉN csinálnám így :D
2020. dec. 23. 06:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Na, mi lett?
2020. dec. 24. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!