Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tennétek a helyemben?

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Az egyik haverom 1 hete kölcsönkért 10 ezer forintot, amit szó nélkül odaadtam neki mert közel állt hozzám, és megbíztam benne. Ma megtudtam hogy a közös ismerőseinknek úgy mondta el, mintha ő engem lehúzott volna. Hatalmasat csalódtam benne, de ami még jobban zavar az hogy ezt elmondta a közös ismerősöknek. Már úgy voltam elmegyek hozzá házhoz, felmegyek hozzá és elveszem tőle a pénzt erőszakkal, de elötte feljövök ide megkérdezni titeket hogy mi lenne a megoldás erre.

18/F

2020. dec. 21. 20:45
 1/6 anonim ***** válasza:
94%
Igen, lehúzott, vagyis kért pénzt kölcsön. Ezt jelenti a lehúzás, nem örökbe adást. Egyszerűen kérd vissza és kész.
2020. dec. 21. 20:47
 2/6 anonim ***** válasza:

Szóval azt mondta másoknak, hogy pl. "sikerült lehúznom őt", hogy egyértelműen látszik benne ez a rossz szándék, amit megtett?

Kérdezd meg, miért mondta így, mit akar ez jelenteni?

Tudd meg a szituációt bővebben, ismerd meg őt, miért tette ezeket, és AKKOR reagálj rá!

2020. dec. 21. 20:53
 3/6 A kérdező kommentje:
Ha keresem nem reagál, nem veszi fel a telefont, nem ír vissza
2020. dec. 21. 21:01
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha ennyivel megszabadultál tőle, hidd el, megérte 🙂

Ne vedd magadra...majd hozzá, vagy nem...ez egy jó és olcsó "próba"

2020. dec. 21. 21:20
 5/6 A kérdező kommentje:
de az egészet elengedtem volna ott ahol van de mindenkinek úgy mondta el mintha lehúzott volna ezzel rontva a nevemet.
2020. dec. 21. 21:37
 6/6 anonim ***** válasza:

A büszkeséged sérült. Ez az egyik legfájdalmasabb seb 🙂

Tök jó lecke, lehetőség, hogy elgondolkozz ezen, mert sokszor lehet még ilyen. Ne vedd a szívedre.

...de lehet hogy megadja, ki tudja 🙂

Az a helyes hozzáállás, hogy adtál.

Ha most megvonod a vállad, és legyintesz erre magadban, egy nagy adag karmától megszabadultál, ő pedig magára vette.

2020. dec. 21. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!