Mit tennétek a helyemben?
Az egyik haverom 1 hete kölcsönkért 10 ezer forintot, amit szó nélkül odaadtam neki mert közel állt hozzám, és megbíztam benne. Ma megtudtam hogy a közös ismerőseinknek úgy mondta el, mintha ő engem lehúzott volna. Hatalmasat csalódtam benne, de ami még jobban zavar az hogy ezt elmondta a közös ismerősöknek. Már úgy voltam elmegyek hozzá házhoz, felmegyek hozzá és elveszem tőle a pénzt erőszakkal, de elötte feljövök ide megkérdezni titeket hogy mi lenne a megoldás erre.
18/F
Szóval azt mondta másoknak, hogy pl. "sikerült lehúznom őt", hogy egyértelműen látszik benne ez a rossz szándék, amit megtett?
Kérdezd meg, miért mondta így, mit akar ez jelenteni?
Tudd meg a szituációt bővebben, ismerd meg őt, miért tette ezeket, és AKKOR reagálj rá!
Ha ennyivel megszabadultál tőle, hidd el, megérte 🙂
Ne vedd magadra...majd hozzá, vagy nem...ez egy jó és olcsó "próba"
A büszkeséged sérült. Ez az egyik legfájdalmasabb seb 🙂
Tök jó lecke, lehetőség, hogy elgondolkozz ezen, mert sokszor lehet még ilyen. Ne vedd a szívedre.
...de lehet hogy megadja, ki tudja 🙂
Az a helyes hozzáállás, hogy adtál.
Ha most megvonod a vállad, és legyintesz erre magadban, egy nagy adag karmától megszabadultál, ő pedig magára vette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!