Mit tennétek a helyembe?
A barátnőmmel a városban voltunk. Ruhát vásároltunk, azt mondta nem fogja bántani ha azt mondom, hogy nem tetszik az a ruha amit épp próbál. Az összes ruha nagyon jól állt neki, kivéve egyet. Mondtam neki, hogy szerintem azt nem kéne megvenni, mert nem áll neki olyan jól, mint a többi. Ő ragaszkodott a ruhához, pedig ő is tudja és szokta is mondani, hogy semmi érzéke sincs a divathoz. Azért mégis csak megvette a ruhát. Másnap fel is vette és az egyik barátja (aki a kiszemeltje) megjegyezte, hogy ez a ruha nem áll neki valami jól. És erre én voltam a hibás, hogy én miért nem szóltam, hogy ezt ne vegyük meg, hasonlók. Mondtam neki, hogy én próbáltam szólni, de akkor is megvette. Nincs lelkiismeret furdalásom meg semmi, csak aggódom a barátságunk miatt. Nem veszi fel a telefont sem.
Mit csináljak? Vagy inkább hagyjam, majd lenyugszik?
Várj egy kicsit, hagyj egy kis időt neki, szerintem
Bár nem ismerem a csajt
De idővel úgy is lenyugszik
Köszönöm, hogy megértetek.
Többször volt már, hogy apróságokon megsértődött, de mégis csak a legjobb barátnőm. Ez már két napja volt, mennyi idő kell nagyjából?
Nem szeretnék nagyon belemagyarázni, de szerintem rosszkor voltál rossz helyen és rajtad vezette le a frusztrációt, továbbá kellett neki egy bűnbak, mert nem akarta beismerni, hogy ez igazából a makacssága miatt történt.
Az egója sérült, pláne, hogy a kiszemelt tette a megjegyzést... szóval szerintem kell neki még pár nap míg lenyugszik. De a helyedben nem én nyitnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!