Ezt minek vegyem a részéről?
Figyelt kérdés
Van egy jó fiú barátom. Pár napja történt, hogy kettesben maradtunk, majd átkarolt, simogatott, puszilgatott, ölelgetett. Sokszor ürügyet keresett, hogy megérintse akár az arcom, akár a testem. Magához húzott, hogy bújjak oda. Ez órákon keresztül így ment. Bólogatott is de azért sokszor próbáltam más irányba vezetni a beszélgetést. Viszont a baj ott van (ezért sem engedtem hogy folytassa a bókolást, vagy az arcomat simogassa, nehogy megcsókoljon), hogy barátnője van. Hozzá tenném nagyon enyhén ittas voltam és napok óta nem beszélünk.2020. dec. 22. 01:36
11/12 anonim válasza:
"Ahj annyira nehéz. Mert nekem nagyon tetszik de amíg barátnője van eszembe se jut közeledni felé."
Az élet nem holdfényes lányregény, kérdező. Azt hiszed, ha egyszer lesz valakid, mások majd tiszteletben tartják "tulajdonjogodat"? Lótuszt! Ez nem futóverseny, hogy aki először ér célba, azé a pasi. Akitől el lehet venni a párját, attól el s KELL venni, mert ez az élet rendje, és mert mindenki úgy jár jól.
12/12 anonim válasza:
Akitől el lehet lopni a kocsiját az meg sem érdemli, hogy legyen neki.
Micsoda érett felfogás, gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!