Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Barátnőm miért vág ilyet a...

Barátnőm miért vág ilyet a fejemhez?

Figyelt kérdés
Ötödéves orvostanhallgató vagyok, a barátnőm pedig óvónőnek tanul. A múltkor arról beszélgettünk, hogy kinek milyen pasik jönnek be, milyen férfit képzelünk el magunk mellé. Én azt mondtam, hogy én egy intelligens, okos, valamely tudományterületen magasan képzett fiút szeretnék magam mellé, mert fontos, hogy megértse az életvitelem és tudjunk sok mindendről beszélgetni. A barátnőm ekkor nekem esett, hogy márpedig a végzettség szerinte tök mindegy, egy szakmunkással is ugyanúgy el tudnék beszélgetni, mint egy cégvezetővel. Szerinte orvosként egy alacsonyabb intelligenciaszintű férfival élhetnék együtt. Az más helyzet, hogy mikor ő találkozott egy biológus ismerősömmel, akkor ő mondta, hogy ő egy ilyen emberrel nem tudna együtt élni, mert nem tudna hozzákapcsolódni a tudományos témáihoz, a szóhordozásához. Most akkor én is mondhatnám neki, hogy ha ennyire mindegy a képzettségbeli különbség, akkor szót tudna érteni egy biológussal is. Szerintetek ez a lány le akar húzni? Eléggé bort iszik, vizet prédikál

2020. dec. 19. 18:56
 1/6 anonim ***** válasza:
88%
Egyszerűbb lenne, ha nem foglalkoznál az ilyen kijelentéseivel. Neki mindegy, neked nem mindegy, kész. Nem ő éli a te életedet.
2020. dec. 19. 18:58
 2/6 A kérdező kommentje:
Neki sem mindegy ezek szerint
2020. dec. 19. 18:59
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne mással foglalkozz. Csak magaddal.
2020. dec. 19. 19:08
 4/6 anonim ***** válasza:
97%

"Szerintetek ez a lány le akar húzni?"

Igen.Te orvosként többre fogod vinni,mint ő óvónőként.

"alacsonyabb intelligenciaszintű"

Az intelligencia a problémák felismerésének és megoldásának képessége,szóval ez elég arrogáns lett.

Jóindulatúan feltételezem,hogy a műveltség/olvasottság szót akartad használni.Ezek nem képzettség függő dolgok,de szakmunkásként úgy vélem,nem igazán esne egybe az érdeklődési körünk.

2020. dec. 19. 19:18
 5/6 anonim ***** válasza:
96%
Ez emberfüggő is, mert nekem is van olyan diplomás barátnőm, akinek a barátja abbahagyta az egyetemet és kamionozik de amúgy full normális és volt a baráti társaságban olyan diplomás-nem diplomás felállás is, ahol meg egyértelmű volt, hogy ez nem fog működni... Én se szívesen jönnék össze olyan emberrel, aki intellektuálisan nem nyitott, nem érdekelné a napi problémám, legtöbbször ezek az emberek is hasonlóan kvalifikáltak mint én.
2020. dec. 19. 19:20
 6/6 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem mindketten gyerekesek vagytok.
2020. dec. 19. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!