Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hol a hiba ebben a törtenetben?

Hol a hiba ebben a törtenetben?

Figyelt kérdés

Megbántott egyik legjobb fiú haverom. A tettére több fültanú is van, de egyik közös csaj barátunk mondta el nekem a fiú tettét (nem nagy dolog, de engem rosszul érintett, nem egyenes magatartásra utalt). Ezután összevesztem a sráccal, elküldtem felindultságomban. Egy másik barátnőm ráírt hogy beszéljen velem, erre a srác azt mondta hogy de én kértem hogy ne keressen. Ezután a pletykás csaj (aki összeveszejtett minket a haverommal) mondta nekem hogy tőle is megkérdezte a haverom hogy kérdezze meg tőlem hogy kibékülnék-e vele. Mondtam, hogy mondja meg neki, hogy igen. Változás semmi nem lett, ugynaúgy kerüljük egymást. Sőt a lány olyanokat mondogat nekem hogy a fiú sértő dolgokat mond. Egyébként a veszekedés óta a haverom a utálja ezt a csajt és azt állítja hogy a lány szerelmes belé. Ez a történet hol siklik félre? Itt valami nekem nem kerek...egyébkent nekem azota kicsit megtetszett külsőre a fiú haverom.

.nem ertem miért...

17/L

2020. dec. 19. 09:09
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Úristen. Ez még anyámnak is sok lenne, pedig ő néz latin-amerikai sorozatokat. BESZÉLJ A SRÁCCAL! Személyesen, őszintén, négyszemközt!!!
2020. dec. 19. 09:23
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

"a pletykás csaj (aki összeveszejtett minket a haverommal)"

"Mondtam, hogy mondja meg neki, hogy igen. Változás semmi nem lett,"

Most te komolyan nem látod az összefüggést?

Egyszerüen nem mondta el hogy te kibékülnél. Kavar tovább.

De amugy nem várhato volt?

2020. dec. 19. 09:29
 3/8 anonim ***** válasza:
94%
Pedig szerintem full egyértelmű, a csaj bekavart nektek jó erősen. Sürgősen beszélj a sráccal, ha fontos neked. Elsősorban kettőtökön múlik, hogy ezt helyre tegyétek, nem kell ide közvetítő, pláne nem a kavarós p|csa.
2020. dec. 19. 09:39
 4/8 A kérdező kommentje:
De amúgy abban lehet valami összefüggés, hogy a csaj direkt kavart be, és utána a srác meg azt allította hogy a csaj belé szerelmes?
2020. dec. 19. 09:41
 5/8 anonim ***** válasza:
12%
Semmi hiba nincs ebben a történetben. Ha valaki akar valamit a másiktól akkor keresi és beszél vele. Ne képzelj ebbe semmit. Ha a fiú akar tőled valamit akkor megkeres és nem üzenget. Ebből a történetből az jön le, hogy mindenki jobban jár, ha még mesét olvas otthon. Messze vagytok még ti a felnőtté válástól.
2020. dec. 19. 09:42
 6/8 A kérdező kommentje:
Képzeld, fiatalkornak is megvannak a maga problémái, attól még hogy te kicsinyesnek tartod, ez egy fennálló probléma
2020. dec. 19. 09:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Ne üzengessetek,hanem szépen beszéljétek meg egymással. Bármilyen kapcsolat megbukhat azon,ha a kommunikációt rábízzuk egy harmadik félre,ahelyett,hogy elkezdenénk beszélgetni. A srác csak azért nem keres,mert te leráztad. Hát most mondd meg neki,hogy meg szeretnéd beszélni ezt az ügyet,mert valami nem stimmel. Eleve,ha már te is benne lennél a békülésben,akkor miért a csajjal üzentél neki és miért nem magad mondtad meg. A csaj nyilvánvalóan nem szólt neki,vagy még hazudott is,lehet,hogy a srác se mondott semmi sértőt,csak most téged akar a srácra haragítani. És működhet is,ha ennyire nem kommunikáltok egmással.
2020. dec. 21. 14:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Ne akarj úgy járni,mint én. Röpke 1 év alatt úgy elmérgesedett a helyzet,hogy már soha nem derülne ki,hogy kavarás volt-e a háttérben,mivel már azt sem hinnénk el a másiknak,amit kérdez...
2020. dec. 21. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!