Bennem van a hiba?
Szeptemberbe kezdtem a gimit, senki nem jött a volt osztályomból ebbe a suliba. (Habár onnan is csak tavaly nyárig tartott egy barátság, a legjobb barátnőmmel meg 4-5 havonta találkozunk. De már vele se minden a legjobb.) Kb mindenki megtalálta iskolakezdés után 2 héttel a barátait, nekem valahogy nem sikerült. Pedig a "gólyatáborba" is voltam (2 napig tartott). Próbáltam mindenkivel beszélgetni, mentem a lányok után hátha hozzá tudok szólni a beszélgetéshez. Jött egy lány is, próbáltam vele haverkodni de egyszerűen nem akar a sulin kívül másról beszélgetni. Egy másik lánnyal meg mindig kínos csönd volt, pedig nagyon próbálkoztam. Ha mondok valamit akkor lezárják a témát azzal hogy "igen, aha". A többi osztálytársammal is ez a helyzet. Október vége fele feladtam ezt az egészet.
Az online barátkozás sem megy, ott általában a fiúk többet akarnak, a lányokkal meg meghal a beszélgetés 1 nap után.
Itt is próbálkoztam, hoztam fel témákat de 1 hét után választ sem kaptam.
Jó lenne már valaki olyan akivel néha találkoznék is és nem lenne kínos a beszélgetés.
1-es válaszoló.
Igen, én is erre gondoltam. Aztán amikor meg egyedül ott álltam megkérdezték hogy miért nem megyek oda hozzájuk. De utána megint ez az "aha, oké" beszélgetés lett a vége.
Lehet tényleg nagyon erőltetettnek érzik, de az is benne lehet a pakliban, hogy nincsen elég jó közös témátok. Vagy akár az is, hogy a másik fél nem tudja fenntartani a beszélgetést, vagy nem akarja.. :c
Gimi legelején, pár hónapig, nekem is volt ilyen időszakom, de másik osztálytársak felé nyitottam és ott már rendben volt.
Neked viszont kitartást! :c
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!