Kiábrándulnál és eltávolodnál attól a hosszú ideje (10+) barátodtól, aki akár 1-2 éven át sem veszi észre, hogy valami nagyon nem stimmel veled, valamiért gyökeresen megváltoztál?
Figyelt kérdés
2020. dec. 17. 03:03
11/13 A kérdező kommentje:
Betegség. (Hosszabb lefolyás, elég látványos - más, idegenek is észrevették, kórház, műtét, para, végrendelet, rehab stb). ;(
2021. okt. 23. 00:05
12/13 anonim válasza:
Ezt akkor nem nem veszi észre csak max nem érdekli
13/13 anonim válasza:
De amúgy nem tudom milyen volt a helyzet, de ha a betegség alatt se állt melletted akkor nem volt a barátod soha és engedd is el a témátert nem is lesz az. De ha melletted volt és azóta eltelt rengeteg idő és még mindig csak ez a téma és depizel akkor persze, hogy megunja. Értem én, hogy nehéz feldolgozni utána is, de tessék tenni érte, hogy ne ebből álljon az életed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!