Mennyire vagytok közeli kapcsolatban a legjobb barátotokkal? Mit jelent nektek, ha valakit a legjobb barátotoknak tartotok?
Jelenleg egy közeli barátnőm van, 8 éve ismerjük egymást, kb. 6 éve vagyunk nagyon jóban (ő most 40, én 35). Változó, miről mennyire beszélgetünk, ő pl. sokkal nyíltabban megoszt velem szexuális témákat, mint én vele, de valószínűleg azért, mert én ezen a területen rendben vagyok, nincs mit mondanom róla, neki meg folyamatosan vannak gondjai. A gyerekekkel kapcsolatos, vagy házassági gondokat egész nyíltan megbeszéljük, másokkal nem szoktam ennyire. Pénzt nem kérnék tőle, ő se tőlem.
Nem hiszem, hogy örök lesz a barátságunk. Nem azért, mert nem szeretném, hanem mert tapasztalataim szerint az emberek egy idő után sajnos eltávolodnak egymástól, nekem egy 23 éves nagyon jó barátság végére kellett a nyáron pontot tennem, mit várok akkor egy 8 évestől. Most jó, hogy vagyunk egymásnak, aztán alakul ahogy alakul, rajtam nem fog múlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!