Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy viseljem el ha kibeszélnek?

Hogy viseljem el ha kibeszélnek?

Figyelt kérdés
Megtudtam a legjobb baratnomtol hogy tavolabbi barataim kibeszeltek es ez nagyon zavar. Teljesen paranoias vagyok, baratom barati tarsasagatol is felek nehogy rossz velemennyel legyenek rolam, mindenkinek meg akarok felelni. Mit tegyek?
2020. nov. 24. 09:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szard le. Építsd az önbizalmad, hogy ne hasson meg mások véleménye, különben elég szomorú élet vár rád.
2020. nov. 24. 09:41
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én általában jókat szoktam azon szórakozni, hogy gúnyolódok arról, amiről a hátam mögött beszélt az illető. Akkor megy a pirulgatás, hogy tudok róla, hogy mit sutyorogtak rólam (és még szórakoztat is, hogy ők a szánalmasak). Nyíltan nem mer velem senki konfrontálódni, olyankor lapulnak, mint a szar a fűben. :)
2020. nov. 24. 09:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Az hogy beszéltek rólad az nem azt jelenti hogy rosszat mondtak. De feltételezem azt. Legalább tudod hogy mi a véleményük rólad. Azért én lehet hogy felhoznám, mert lehet hogy a barátod aki ezt mondta nagyított egy kicsit. Ilyen is megesik.
2020. nov. 24. 10:51
 4/4 anonim válasza:
Van egy rossz hírem . Mindenki kibeszéli a másikat . Főleg a nők , és főleg nagy társaságokban . Az ilyen nagyobb társaságoknak a fele le sem sz.rja hogy valóban mi van a másikkal , ezért ahogy telnek az évek egyre több mindenkiben csalódik az ember , és tudni fogod ki az igaz barát . A legfontosabb hogy bárhol jársz , mindig a tükörbe tudjál nézni . Nem lehet mindenkinek megfelelni , és nem is kell , mert ennek a rabjává válsz, szorongani fogsz , és cikinek gondolsz helyzeteket , amik valójában nem is azok . Meg kell tanulnod lesz.rni dolgokat , embereket , még akkor is ha jelen vannak , mert attól felszabadult leszel . A hülyéket meg ki kell zárni az életedből .
2020. nov. 25. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!