Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hol keressek magamnak éjszakai...

Hol keressek magamnak éjszakai baráti kört?

Figyelt kérdés
Ilyen késő estébe nyúló gaming körre gondolok. Otthagytam az előző ilyen társaságomat, mert meguntam, hogy számítógépes játék függő vagyok 21 éves koromra, éjjel 3-4-ig föntmaradtunk játszani, emiatt az egész napot átaludtam és délután 1-2 előtt nem is keltem fel. Napközben nem is tudok rendesen üzemelni. Meg akartam változni, nem semmirekellő léhűtő lenni, ezért otthagytam a társaságom, jól összevesztem velük, hogy még csak vissza se fogadjanak és lehetőségem se legyen visszaesni ebbe az egészségtelen életmódba, de nem bírom tovább. Vissza akarok esni az éjszakai gaming életbe, 8-10 órát discordon ülni és semmit sem csinálni, csak játszani max hajnali 2-3-ig. Nem bírok 10 körül lefeküdni, mint minden normális ember, hiányzik az éjszakai gaming és egészségtelen élet. Hol találok ilyen társaságot? Hol keressek ilyenek után? Vissza már nem mehet az előzőbe.

2020. nov. 23. 00:01
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
97%
#6 vagyok, szerintem azért még egy pszichológust próbálj be. Ha valaki, akkor ő tud segíteni módosítani a szemléleten. Pl. azon, hogy meg akarsz halni, és örülsz a járványnak, mert te tovább alhatsz, miközben emberek halnak meg és kapcsolatok mennek tönkre emiatt.
2020. nov. 23. 00:45
 12/23 anonim ***** válasza:
#7 Én nem kockulásra gondoltam,ha nem rendes emberi baráti kapcsolatra.
2020. nov. 23. 00:45
 13/23 A kérdező kommentje:

#6 Voltam, jártam májustól augusztusig ilyen egészségügyi központba, elvileg a térség legeslegjobbjai voltak. Igaz TB-s volt, de azt mondták sokkal jobbak, mitn a privát rendelések. Nem segített semmit. Najó a -100-as életkedvemből felvitt -98-ra, azt mondta ha meglesz a jogsim, az akkora sikerélmény lesz, hogy rendben leszek, de nem így lett. Azóta visszaestem teljesen.

#12 Az is valami új pokemon, próbáltam ilyet de csak éjszakába nyúló vakulásig és hányásig lerészegedés volt, majdnem teljesen ráfüggtem az alkoholra. Azóta inkább választom a kockulást, ki nem mozdulok.

2020. nov. 23. 00:49
 14/23 anonim válasza:
97%
Kétlem, hogy a TB-s pszichológus jobb lenne, mint egy felmérés után választott, aki az átlagtól jártsabb a témában. Barátkozni pedig alkohol nélkül is lehet, rottyra részegedni a te döntésed volt.. Próbáltál esetleg mértékkel inni?
2020. nov. 23. 00:54
 15/23 A kérdező kommentje:

Hét nemtudom mi az igazság, de mivel nincs keresetem, nem tudok kifizetni privátot. Szüleim nem állnak ilyen kezelést.

A mértékkel ivással az a baj, hogy még depisebb leszek tőle. Sarokban kezdek el kuporogni és majdnem sírni. Ivás nélkül beszélgetni ájerel, hát elég cringe egy idő után, mindenki belebújik a telefonjába görgetni a mémeket vagy a facebookot. Ha túliszom magam, akkor legalább érzek boldogságot, igaz a saját hányásomba fulladozok, de legalább tényleg úgy érzem, hogy boldogan élek. Másnap azért megsínylem a másnaposságot.

2020. nov. 23. 00:58
 16/23 anonim válasza:
97%
"mindenki belebújik a telefonjába görgetni a mémeket vagy a facebookot." Ez nem igaz, csak normálisabb baráti kör kellene, amit pl. meg is lehet szerezni egy új hobbin keresztül. Fogalmazz meg valami értelmes célt, amit szeretnél, és tegyél érte, mert nem tudom elhinni, hogy az egyetlen vágyad az, hogy életed végéig kockulsz.
2020. nov. 23. 01:04
 17/23 A kérdező kommentje:

Jobb időimben, amikor pár percig nem az öngyilkossági hajlamaimon jár az eszem, akkor eljátszok a gondolatommal, hogyha normális életem lenne, akkor milyen jó lenne egy játékfejlesztő cégnél dolgozni, valahol skandináviában, nyugat-európában vagy észak-amerikában. De ugye ehhez tanulni is kéne, de az derogál. Na akkor vissza az öngyilkos hajnalokhoz ilyenkor, mert követelem az élettől, hogy varázsolódon bele a tudás az agyamba, de tenni érte semmiképpen, mert nehéz és hülye vagyok hozzá. Tudod, ilyenkor üvöltözöm a levegőbe a konkrét senkihez, hogy sültgalamb teremj meg a semmiből. De sajnos nem így működik a világ, na nekem ez nem szimpi, de nem is fogadom el.

Kéne találni értelmes embereket, de azoknak nem én kellek.

2020. nov. 23. 01:12
 18/23 anonim ***** válasza:
60%
Alszol már?
2020. nov. 23. 03:57
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát hallod ha én így toltam volna tinikoromban, akkor a szüleim este tízkor nem csak a netet, hanem az áramot is kilőtték volna a szobámból. Őket nem zavarja ez az életmód? Tanulni derogál, csak a játék... Szerintem 18 évesen mehettem volna ahova akarok. Keressetek fel egy normális szakembert, aki segít, mert ez kb kóros.
2020. nov. 23. 08:29
 20/23 A kérdező kommentje:
Zavarta, de már megszokták. Amúgy csak azért írok ilyenkor mert felkeltem hogy kinyomjam a teams-t és ilyenkor alszom is vissza.
2020. nov. 23. 09:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!