Hogy tudtok ezen a bolygón nyugodtan élni, tudva mennyi szhar ember van?
Mármint engem nem vigasztal, hogy van néhány jó ember is, a tudat, hogy egy szhar emberek által dominált világban élek eléggé nyugtalanít úgy állandóan.
Ti ezzel hogyan birkóztok meg?
Úgy, hogy ha nyugtalanul élek, akkor is pontosan ugyanannyi van.
Úgyhogy emiatt nem idegesítem magam.
És nem is bírkózom vele.
Élem a saját életemet úgy, ahogy az nekem jó. Más hülyesége miatt pedig nem idegesítem magam, mert attól ő nem lesz normálisabb, maximum én kapok agyvérzést - ennyit pedig nem ér az egész.
Neked is azt javaslom, hogy ne húzd fel magad mások miatt, mert rohadtul nem éri meg.
1
Hát igen, próbáltam de nem megy sajnos.
A legjobban az idegesít, hogy szinte mindegyik csak ki akar tűnni valamivel. A szerénység szerintük gyengeség. Mindekit csak a dominancia foglalkoztat. Tényleg mint valami állatkertben.
Azért nem tudom figyelmen kívül hagyni, mert a mindennapi életben is kihat rám ez az egész. Ebben kell élnem, boldogulnom. Nem opció a társadalomból való kivonulás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!