Miért követhetett ki?
A lányok szeretnek beszélni és indoklás nélkül faképnél hagyni, ehhez jobb ha hozzászoksz.
Ezernyi oka lehet ám, melyet fölösleges itt spekulálni.
Várj amíg meg nősülsz .
Elszedi a pénzed, nem enged a kocsmába .
Ezt tőle kellene megkérdezd.Mi nem tudhatjuk.
De tényleg,az látszik? Én is párnak leállitottam a követését.
Ez legyen a legnagyobb problémád.
Ha ki siránkoztad magad menj és nézd meg mi folyik a világban.
Lehet nem voltak erdekesek a beszelgeteseitek? Lehet, hogy lepnetek kellett volna es nem csak online beszelgetni, hanem offline is? Lehet azota bepasizott es azert “dobott”.
Nem tudom, mert, amiket irtal nem nyujt betekintest az egesz tortenetbe.
Viszont lany vagyok, sot, egy hadmincx eves no. Tehat nem akarok veled paraszt lenni, mint a tobbiek (:D) es szivesen segitenek
Facebook világ, ha már kikövetnek akkor jaj. Olyan gyermeki reakciók ezek én mindig csodálkozok ezen.
Amúgy nem szerelmi dolog de én pl. szoktam leiratkozni olyan youtuberekről, akik tök érdekes dolgokat tanítanak az életükkel, de muszáj rangsorolnom, hogy mivel foglalkozok, és ha csak ott van a szemem előtt, és nem tudom nézni, akkor frusztrálna, mert tanulni szeretnék, de van fontosabb dolgom is, és nem akarom elsietni az értékes tudas nézését.
Így van, hogy egy időre leiratkozok, hogy jobban tudjak foglalkozni a fontos dolgaimmal, míg lesz szabadidőm és akkor nyugodtan tudom nézni.
Bár itt ez rád nem vonatkozik, de számtalan oka lehet, az is lehet, hogy megunt, de az is lehet hogy csak szimplán megijedt a saját érdeklődésétől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!