Van még olyan rajtam kívül, aki huszonéves korára elvesztette az összes barátját?
21 éves lány vagyok. Középiskolában laza haverságok voltak lányokkal, de amikor elballagtunk, azok véget értek. Ezen kívül volt 3 legjobb barátnőm, velük évekig nagyon szoros barátságban voltam, de idén ezek is véget értek: egyikük elköltözött a világ végére, egy másik mindenen megsértődött és új társaságot keresett, a harmadikkal pedig (vele voltam a leginkább jóban) én szakítottam meg a dolgot, mert én nagyon sok mindent megtettem érte, ő meg folyamatosan irigykedett meg rosszindulatú volt gyakran.
Egyetemen másodéves vagyok és bár beszélgetek néhány lánnyal, ezt nem lehet barátságnak hívni, mert csak sulis dolgokról esik szó, nem járunk sehova stb. Meg annyira nem is vagyunk egy hullámhosszon.
Tehát most ott tartok, hogy nincs egyetlen ember se, akit közeli barátomnak tarthatnék vagy akivel így napi szinten beszélgetnék. A páromat kivéve, de hát azért jó lenne barátságokat is fenntartani a kapcsolatomon kívül. Más is van még így? Fura ez nekem, mert alapvetően nem voltam népszerűtlen lány és most itt vagyok 21 évesen abszolút baràtok nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!