Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Felhívjam megint?

Felhívjam megint?

Figyelt kérdés
30 éves barátság, de az utóbbi időben csak én keresem. Havonta szoktunk beszélni kb. Az utolsó 5-6 hívás tőlem jött. Egy hónapja megmondtam neki, hogy ez nekem fáj... Ő megint nem hív...Jó lenne kommunikálni, de már nincs kedvem nekem jelentkezni, viszont nem akarom elveszíteni sem....

2020. nov. 10. 18:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Temesd el őt magadban virtuálisan. Megszűntél számára. Fájó lehet, de ez van.
2020. nov. 10. 18:42
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

30 éves barátságnál már bőven megvan az a tapasztalat, hogy magad is tudd a választ. Én nem tudlak ebben cáfolni, pedig ezt szeretnéd. Nincs egyetlen értelmes ok sem arra, hogy számos lepattintás után még erőlködj. Hagyd :\

Tudom, az embernek nem sok 30 éves barátsága van, nekem is csak egy, de én sem tennék másképp. Elengedném, mert a szándéka egyértelműen átjön. És tudom, nem biztos, hogy van idő még egy 30 éves barátságra, pláne ugyanolyan (gyerek- és fiatal felnőttkori) minőségűre. De hogy pozitív is legyen ebben valami: bármilyen életkörülményei vannak is, amibe te és a barátságotok nem férhet bele most, ha ezek elmúlnak, te leszel az egyetlen(?) kicsit megszakadt 30 éves barátsága. Ha most nagyon ragaszkodsz hozzá, bízz ebben, és egyelőre "hagyd szabadon". Még visszatalálhat hozzád :)

2020. nov. 10. 18:50
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Milyen számos lepattintás volt?
2020. nov. 12. 06:52
 4/4 A kérdező kommentje:
Hogy úgy beszéltük meg én, hívom, nem ő, meg ilyenek. Rég rossz, ha már erről kell beszélni, hogy kit kellett volna kinek hívnia...
2020. nov. 12. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!