Csak szerintem gaz, hogy zsugori a baratnom?
Figyelt kérdés
Altalaban hetente talalkozunk, ebedelunk valahol vagy kavezunk. Mindig megyek erte kocsival, mert neki nincs meg jogsija. Egyszer en fizetek, kovetkezo alkalommal o. Ma o volt soron, de csak kavezni mentunk es feldobta a temat, hogy akkor most fizetnek e inkabb en, mert o hetvegen bulizni volt es rohadt sokat koltott... azt hittem hatast dobok, kerdeztem is, hogy ez hogy jon ide, aztan magyarazkodott. Vegul en fizettem a kavezoban es nem azon a par ezer forinton mulik es nem is az a lenyeg. Mindig cipelem autoval, parkolojegyet is en vasarolok, altalaban ha en vagyok soron valahogy mindig dragabb helyekre megyunk. Nem is igazan a penz erdekel, hanem az, hogy a baratnom 10eve es mondhatni kihasznal? Pedig ugyanugy van penze, sot tobbet keres mint en, van felre tett penze is. Mindenben ilyen egyebkent, annyira sajnalja a penzt, meg sajat magatol is megvon dolgokat, pedig van neki. Szoljak neki, hogy ez zavar vagy csak siman mondjam meg, hogy innentol kulon fizetunk mindent? Rettento kellemetlen, pedig nem nekem kene ezt erezni. Ja es nem vagyunk mar tinik...2020. nov. 2. 13:37
11/21 anonim válasza:
#5-ös vagyok.
Vagy egyszerű vagyok, mint a faék. Vagy naív vagyok. Vagy mindkettő. :D De nekem egyből két nő kapcsolata ugrott be a leírásból.
12/21 A kérdező kommentje:
Annyira el vagyok keseredve, oriasit csalodtam...tavaly volt az eskuvom es meg azelott is megkerdezte, hogy vegyen e naszajandekot. Vegul nem kaptunk semmit. Es engem tenyleg nem a penz erdekel, de rettenetesen elment tole a kedvem es mar ott tartok, hogy latni sem akarom.
2020. nov. 2. 13:58
13/21 anonim válasza:
"es mar ott tartok, hogy latni sem akarom."
Hogy is van a trivago reklámban? … es igy is lett! :)
14/21 anonim válasza:
Ez még párkapcsolatban is gázos hát még egy baráti kapcsolatban.
15/21 anonim válasza:
Az ilyen parazitakat csak azert nehez elengedni, mert sokaig eltunk velük szimbiózisban.
Nem veszteseg, engedd el … 10ev nem keves … de valoszinu csak ennyi volt ebben a barátságban, eljutottatok a vegere.
16/21 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek! Vegulis bennem is ezek fogalmazodtak meg, csak nehez elfogadni.
2020. nov. 2. 14:05
18/21 anonim válasza:
Mond meg, h ezentul kulon fizettek mindent, baratoknal amugy is ez a magatol ertetodo, max neha meghivjuk a masikat, de azt nem is varjuk vissza.
20/21 anonim válasza:
Hmm. Én sosem közösködtem a barátnőimmel, nem is egészen értem, hogy alakul ki egy ilyen barátság. Mindig mindenki a saját fogyasztását fizette, és mindenki csak addig nyújtózkodott, ameddig a takarója ért. Sosem volt ebből probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!