Hogyan fogom kibírni azt, ha meg kell nézem a Titanic című filmet, mivel megígértem a legjobb barátomnak, aki meleg?
Úgy mintha bármilyen más 3.5 órás filmet kellene nézned - ülsz a hátsódon és nézed. Eléggé szirupos, de jól megírt forgatókönyv, látványos vizuális elemekkel. Az Avatart is látta már sok mindenki, előre tudja mi fog történni de ha x.-jére meg kell nézni akkor megnézi.
Amúgy meg mi a szöszért akarod megnézni ha nem akarod??? Ezt nem teljesen vágom... meg azt sem hogy mi köze annak hozzá hogy a haverod meleg? Ha engem egy film nem érdekel akkor nem ülöm végig egy haverom kedvéért.
tegnap 23:43
Ja, tényleg jó film... Végülis meghalt közel 3000 ember egy halom emberi hiba miatt, de nem ez a lényeg hanem hogy a vörös k*va mit össze nem vergődik egy ostobával...
Szerintem az egyik leggiccsesebb, legnyálasabb, legsziruposabb és ebben a formájában a legfeleslegesebb film.
A tragédia, a halál, a megfagyás nem romantikus...
De hát az le van sz*rva
..
Főleg hogy meg sem történt a filmbeli romantikus szál, mert ilyen nevű emberek nem is utaztak a hajón.
Szóval tényleg értelme volt leforgatni a filmet és háttérként felhasználni 3000 ember tragikus halálát...
Pfhejj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!