Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy változtathatnék a személy...

Hogy változtathatnék a személyiségemen?

Figyelt kérdés
szóval utálom a személyiségem akárhova megyek mindenkit idegesítek hogy sokat beszélek vagy gyerekes vagyok vagyis ezeket mondják, pl ha oda megyek a barátaimhoz az első az hogy fordulj már vissza, vagy volt hogy olyat is mondtak hogy gyerekes meg idegesító vagyok, perszte ezeket poénból mondjak de akkor is kicsit rosszul esik, minden nap sírok magam miatt plusz engem nem nagyon hív a társaság sehova és ez azért rosszul is esik,szóval hogy kezdjek el változtatni magamon hogy jobban szeressenek az emberek?néha észre is veszem ezeket magamon pl néha megbántok valakit valakivel ezek után egy nagy tockost adnék magamnak,illetve szeretnék én is egy olyan ember lenni a társasában akit mindenki szeret mindenhova hívják és nem piszkálják

2020. nov. 1. 22:01
 1/5 anonim ***** válasza:
78%

Nem biztos, hogy Benned van a hiba, lehet, hogy akiket a barátaidnak mondasz, Ők valójában nem azok. Én keresnék helyettük másokat, akik hasonló személyiséggel bírnak, mint Te.

És a legvégére hagytam a legfontosabbat: Mindig Magadat add, ne próbálj görcsösen megfelelni másoknak.

2020. nov. 1. 22:10
 2/5 anonim ***** válasza:
80%

nyugi, ezeket mindenki elmondhatja magáról: "néha megbántok valakit valakivel ezek után egy nagy tockost adnék magamnak,illetve szeretnék én is egy olyan ember lenni a társasában akit mindenki szeret mindenhova hívják és nem piszkálják"

ha olyan is vagy, akit a többség nehezen tolerál, akkor sem az a megoldás, hogy lecseréld a személyiségedet.

valószínű, hogy kevés emberrel passzolsz össze, vagy pedig olyanokkal, akik maguk is kívülállók. Tehát nem a fősodorral kell barátkoznod, hanem azokkal, akik szintén peremre szorultak.

Azok nem a barátaid, akik úgy fogadnak, hogy fordulj vissza, meg kiközösítenek. ezek inkább az ellenségeid.

Nem te vagy az egyetlen ember, akit kiközösítenek, figyeld meg jól a környezetedben az embereket, és a kiközösítettek közül válassz magadnak számodra szimpatikus barátokat.

Az hogy nem fogad be a fősodor, nem jelenti azt, hogy te kevesebb vagy náluk. Ez csak annyit jelent, hogy MÁS vagy mint ők. De amilyen bunkók, jobb is.

Nem lehetünk mindenkivel barátok. Ezek az iskolai brancsok legkésőbb érettségi után szétszélednek, és mindenkit beszippant a való élet, ahol azért eléggé más szabályok uralkodnak mint egy iskolában. Sok ilyen nagylegény egy nagy senki lesz pár év múlva. Az iskola szépe pedig egy rohadó fogú, nagy hasú macává válik. Érdekes dolgok ezek.

2020. nov. 4. 00:48
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

olvass önismereti könyveket, a viselkedésedet lehet változtatni, ez nem jelenti azt, hogy mindenképpen muszáj is.

Vizsgáld meg azt, hogy mi nem tetszik a viselkedésedben, ezt írd le egy papírra.

PL:

Kevés időt töltök el tanulással

Cél: Nagyobb tudást szeretnék töriből.

Mit tudok ezért én tenni? Mi múlik rajtam?

Célhoz vezető út, több időt és energiát fektetek tanulásba, készítek jegyzetet, tanulási stratégiákat keresek, olvasgatok azután, hogy milyen módszerekkel lehet motiválni magamat, felosztom kisebb részekre az anyagot.

Végkifejlett:

Nem lettem vettek fel régésznek, de nem vagyok csalódott, ugyanis mindent megtettem, minden energiát bele raktam, mint amit tudtam, nyugodtan alszom, mert mindent én sem érhetek el, de megtettem mindent, ezért tovább tudok lépni rajta, hobbiként amatőr régész még lehetek, tehát nem törés ez az életemben, keresem a következő célt.

Másik opció:

Minden úgy sikerült ahogy terveztem, de már azelőtt, mielőtt megcsináltam és elértem a célomat, az út 95% környékénél már kerestem egy újabb célt, hogy mit fogok csinálni azután, miután elértem ezt, Örülök a sikeremnek, mindent megtettem, ezért elégedett lehetek magammal.

Mindegy volt a leírtakban, hogy siker vagy sem, ugyanis a hangsúly nem ezen van.

Több minden lehet tanulság, de azzal a részével foglalkozz a dolgoknak, amit te tudsz irányítani.

2020. nov. 4. 11:16
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Annyi lemaradt, ezt a részt kiemelném

"szóval hogy kezdjek el változtatni magamon hogy jobban szeressenek az emberek?"

Ez a megfelelési kényszer, olvass utána, hogy milyen romboló dolog ez. Másoktól várod ilyenkor a szeretet, mint ahogy te is írtad! A szeretet viszont nem azért jár, mert te ezt meg azt megcsinálod! A szeretet az feltétlenül érkezik, akkor is szeretnek, ha nem csinálsz meg egy feladatot és akkor is, ha igen! Nagy különbség. Az általad felvázolt út görcsökhoz és szorongáshoz vezet, mást érdemes választani, olvass!

2020. nov. 4. 11:20
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem mindegy hogy veled, vagy rajtad nevetnek. Nem lehet mindenki a barátod, nem lehet mindenkit lenyűgözni. Lehet higy azt gondolják hogy túl sok vagy mivel állandóan rád kell figyelni.

Biztos van olyan ember akit ez nem fog zavarni, mivel nem hiszem higy ebben meg tudsz változni, bár megpróbálhatod de csak ha tudod az okát. Ha pl nagyon meg akarsz felelni az oka lehet a sok beszédnek.

Ha ugyanilyen emberekkel varátkoznál mint te akkor az lenne hogy túl akarnátok beszélni egymást.

A gyerekességeden majd az élet tapasztalatod fog tudni változtatni.

2020. nov. 4. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!