Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ha nem nézel ki jól, az...

Ha nem nézel ki jól, az emberek elváráják, hogy szarul érezd magad, szorongj?

Figyelt kérdés
Vagy lehetsz nyugodtan, laza, életvidám, magabiztos, nem fogja ez zavarni őket?
2020. okt. 29. 23:02
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:

20

Nagyon sajnálom. Az ilyen esetek juttatják eszébe az embernek, hogy az ember mennyire is egy elcseszett faj. Természetesen velem is megesett, hogy mondták buliban, hogy ne úgy táncoljak mert nem áll jól. Ezek szerint igenis meg kell "valakiknek" felelni. Nem engedheted csak úgy el magad mert megtorolják. Ha lázadsz és az igazadért küzdesz ilyen esetben meg is fenyegethetnek, fizikailag is bántalmazhatnak.

2020. okt. 31. 22:21
 22/36 anonim ***** válasza:
46%

“megesett, hogy mondták buliban, hogy ne úgy táncoljak mert nem áll jól“

Annyira vicces ahogy túlkompenzáltok. Nem lehet amugy csak siman az hogy rohejesen tancolsz, es elakartak kerulni hogy magadat egesd vele? Nem, inkabb minden mögött osszeeskuves elmelet van a csunya emberek ellen. Csinaljatok inkabb magatoknak egy face csoportot es ott sirjatok egymasnak. Vicc hogy mindenki le lett pontozva aki szerint nincs semmi baj azzal ha magadat adod, es csak azok lettek felpontozva akik szinten sirtak hogy “jajj mi szegeny csunya emberek, pusztuljon ki az emberiseg”. Mar a kommentjeidbol is latszik miert nem bir teged senki. Itt mindenki hül*e csak te vagy helikopter. Ilyen embert termeszetes hogy mindenki elkerul, es ennek SEMMI koze a kinezetedhez. Jo hogy nem mar ratok mindent ratok kell hagyni, még eroszakolhattok is mi, azert se lehet beszolni, mert egybol azzal jottok hogy csak a kulsotok miatt vagytok diszkriminalva. xd

2020. nov. 1. 00:54
 23/36 A kérdező kommentje:

22

Egyébként a diszkrimináció valós? Voltál már csúnya? Ha nem akkor, hogy tudsz mégis véleményt alkotni?

Amikor mondták, hogy ne táncoljak úgy, akkor pontosan az történt, hogy ugyanúgy táncoltam mint egyik helyesebb kolléga (egy fajta idióta tánc) akinek mozdulatait nevették, tapsolták és mondták mekkora nagy arc. Nekem is jó kedvem támadt és elkezdtem ugyanúgy táncolni (olyan robottánc féle) és megszólt egy másik tag a társaságban,hogy ne táncoljak úgy, mert nekem nem áll jól. X-nek még elmegy de neked nem áll jól. Szóval igen...

2020. nov. 1. 10:19
 24/36 A kérdező kommentje:

22

Nem tudsz arról, hogy szokták mondani : Tudd hol a helyed? Akkor ez a mondat is szerinted csak kitaláció?

2020. nov. 1. 10:21
 25/36 A kérdező kommentje:

21

“Ha lázadsz és az igazadért küzdesz ilyen esetben meg is fenyegethetnek, fizikailag is bántalmazhatnak.“

Ehhez elfelejtettem hozzáfűzni, hogy a hierarchia sajnos nagy úr. Nincs egyenlőség. Még szórakozás terén sem, nem beszélve más téren mint amilyen az anyagiak, karrier, párzási lehetőségek. De az, hogy még a szórakozáshoz sincs jogod, az nagyon szívtelen. Nagyon brutál.

2020. nov. 1. 10:24
 26/36 anonim ***** válasza:
63%

Hogy a táncos példánál maradjunk, el tudom képzelni az ilyen jótétlélek megmondóembereket, amikor este az ágyban számot vetnek a napi jócselekedeteikről:

1. "Ma megmondtam Bélának, hogy ultragáz, ahogy táncol: pipa"

2. "Ma megmondtam Julinak, hogy nagyon gáz, ahogy öltözködik: pipa"

3. és így tovább

4. és így tovább

5. ...

Majd miután végeztek a napi számvetéssel, jólesően hajtják álomra a fejüket, abban beteges tudatban, hogy ők micsoda jóemberek, és milyen csodajót tettek aznap embertársaikkal.

Irónia vége.

Ezek a "megmondom neki a tutit, hogy ne égesse magát" típusú emberek a tipikus páldái annak, amikor a jóttevés álcája mögé bújva szúrnak oda egyet. És utána még büszkén veregetik is a saját vállukat.

Azt hogy, ki milyen jól/rosszul öltözködik, táncol, beszél stb. nagyon sokféleképpen lehet látni. Lehet, hogy te gáznak tartod, de lehet, hogy ha rajtad kívül másik 10 embert megkérdeznek, ők ugyanazt normálisnak tartják. De mivel te gáznak tartasz valamit, akkor azt már egyből kőbevésett törvénynek veszed, és jogot formálsz arra, hogy kéretlenül a másik orra alá dörgöld a véleményed. Hát szerintem meg ez a rohadtul "gáz"!

2020. nov. 1. 10:53
 27/36 A kérdező kommentje:

26

Igen, viszont az ilyen megmondóemberek ritkán szólnak így be a népszerű, jó külsejű embereknek. Véleményem szerint egy jó külsejű embernek minden jól áll. Ha bosszús, ha depis, ha vidám, ha irónikus, szarkasztikus, ha beszól, ha kedves stb. Viszont megfigyeléseim és saját tapasztalatom szerint például a szarkazmust sem nézik annyira el egy csúnyábbnak. Ezt saját bőrömön tapasztaltam meg, mivel én nagyon irónikus típus lettem volna (ha kiteljesedhettem) volna. Viszont nem lehettem olyan amilyen igazából lennék és inkább csendesnek kellett lennem, hallgatagnak, félénknek, visszahúzódónak. Mert a környezetem szerint ez a viselkedés talált a külsőmhöz, arcomhoz. Persze ha panaszkodom, akkor kétszínűen azt mondják, hogy hát ne legyek annyira csendes, annyira visszahúzódó. Amikor meg megpróbálok kicsit megnyilni akkor kapom a savat. Ez van.

2020. nov. 1. 11:00
 28/36 anonim ***** válasza:
77%

26 nagy igazságot írt le az ilyen "őszinte" emberekről. Rohadt idegesítőek és még el is hiszik, hogy ők ettől jók, jobbak másoknál, akik tapintatosak.

Érdekes, pozitív értelemben soha nem vesznek észre senkiben semmi említésre méltót. Csak akkor megy az őszintésdi, ha mocskolni lehet mást.

Ja meg saját magukban semmi hibát nem látnak, csak másokban. Ennyit az őszinteségről. Undorító képmutató hulladékok ezek.

2020. nov. 1. 12:12
 29/36 anonim ***** válasza:
100%

Ez erős példa lehet, de egy boldog és életvidám duci nő ezért szít féltékenységet, irigységet és kapja ezért a beszólásokat, mert nem bírják az emberek elviselni, hogy (az ő szemükben) előnytelen külsővel hogy a viharba lehet valaki boldog? :)

Olyan világban élünk, ahol ha ronda vagy vagy esetleg túlsúlyos vagy mindkettő, akkor a társadalom 99%-a szerint nem érdemled meg az életet.

2020. nov. 1. 20:26
 30/36 anonim ***** válasza:
100%

26-os

Azt ugye mindenki tudja, hogy "ők őszinték és csak jót akarnak, de a delikvens túl ostoba ahhoz, hogy ezt felfogja!" :))

2020. nov. 1. 23:37
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!