Hasonló oldal van a gyakorihoz ahol lehet beszélgetni is? Mert itt senki nem válaszol privátra
Figyelt kérdés
2020. okt. 26. 13:19
11/13 anonim válasza:
Én sem válaszolok, ahogy valaki írta, elegem lett.
Mikor szoktam válaszolni régen mindig, de kivétel nélkül ott lyukadtunk ki, hogy cseréljünk számot, fb-t stb, majd ha ez megtörtént, átment egy idő után udvarlásba.
Tök mindegy a másik fiatal volt, vagy idős, egyedülálló vagy nős 2 gyerekkel, mindig átment volna ismerkedésbe egy bizonyos ponton.
Ez nem társkereső szerintem, ill megvan itt is annak a kategóriája.
Nem értem miért kell nyomulni arra, aki nem ezért van itt.
Na ezért nem válaszolok már privátra.
12/13 A kérdező kommentje:
Nem társkeresés miatt akarok beszélgetni az emberekkel. Van párom
2020. okt. 27. 10:22
13/13 anonim válasza:
Tindert sokan arra használják, hogy barátokat, ivócimbiket keressenek. Én szívesen beszélgetek, válaszolok, Discordra is átmegyek dumálni. Eddig innen 2 emberrel tartom hosszútávon a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!