Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek lehet még köztúnk...

Szerintetek lehet még köztúnk jó kapcsokat?

Figyelt kérdés

A volt legjobb fiú barátommal 14 éves korunkban vesztünk össze egy elég gyerekes dolgon, sajnos úgy el sikerült rontani hogy teljesen megszakadt köztünk a kapcsolat. Most a sors úgy hozta hogy egy tanfolyamra járunk szoktam látni hogy mikor beszélek mindig néz engem meg szünetekben is figyel, de nem jön oda. Annak idején én haragudtam meg rá, mondjuk ő sem a legtisztességesebben viselkedett, elhallgatott dolgokat amik amúgy tartoztak volna rám. Attól tartok ha én nem lépek ez így marad. Nekem hiányzik a barátsága, eltelt 5 év nem tudom hogy ha odamennék hozzá megbeszélni vagy felvenni a kapcsolatot akkor lenne-e esély rendbe hozni. Serdülőkorban mindketten sokat változtunk és ezt a kort külön éltük meg, gondolom az ő személyisége is változott. Nagyon szoros volt a kapcsolatunk kiebb korunkban, 13-14 évesen. Nem tudom hogy ez lehetne-e olyan mint rég. Érdemes megpróbálnom?

19/L

2020. okt. 23. 22:11
 1/4 anonim ***** válasza:
67%
Olyan mint reg biztos nem lesz.
2020. okt. 23. 22:13
 2/4 anonim ***** válasza:
34%
Nem megy oda. Kell ennel tobb?
2020. okt. 23. 22:22
 3/4 A kérdező kommentje:
Hát én sem merek odamenni, mégis szeretnék kibékülni...
2020. okt. 23. 22:32
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha számodra fontos, odamehetsz, lehet később sajnálni fogod, hogy nem mentél oda. Az illetőt esetleg az tartja vissza, hogy "hibázott és kellemetlenül érzi magát", de nem lehet tudni.
2020. okt. 24. 05:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!