Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy segítsek a barátnőmnek?

Hogy segítsek a barátnőmnek?

Figyelt kérdés
Az egyik gyerekkori barátnőm Pán Péter szindrómás, harminc felett olyan érzés vele beszélgetni, mint egy tizennégy éves gyerekkel. Segítséget kért az egyik srác becserkészésében, és az általa felvázolt módszer remekül illik bármelyik lányregénybe. Amennyire kivettem, a srácot nem érdekli, szerintem már zaklatás miatt le is tiltotta. Nem tudom, hogy hogyan tudnék neki segíteni, mert egyáltalán nincs önbizalma. Ha felvetem a pszichológust, akkor tartok tőle, hogy nem megy el, viszont összeroppan. Van ötletetek mit tehetnék?
2020. okt. 23. 06:36
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Mondd el, hogyan működik az ismerkedés, milyen amikor érdekled a másik nemet, mit látsz mennyire van esélye a srácnál, ennél többet nem tudsz tenni.

Önbizalom építésre új szociális kapcsolatok és élmények vannak jó hatással, közben megismerhet új férfiakat akikkel szimpatizál, ezekben segíts.

2020. okt. 23. 07:22
 2/3 A kérdező kommentje:

A srácot sajnos nem ismerem, úgyhogy érdemben nyilatkozni nem tudok róla, egyszer láttam, akkor modell kinézetű csajokkal lógott (Igaziból nem is tudom, hogy két srácból melyik a kiszemelt), de ennyi.

A barátnőmet próbáltam bevonni társaságba, de nincsenek olyan ismerőseim, akik neki bejönnek. Hívtam néhány alkalommal, és eleinte jött lelkesen még ő kérdezgette mikor megyünk. Aztán elkezdett késni több órákat most meg már nem is akar jönni.

Nem egyszerű eset 🙄

2020. okt. 23. 08:00
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ügyesen csináltad, részedről mindent megtettél, amit lehetett. Nem lehet valakire ráerőszakolni valamit, amit nem akar, szerintem a legjobb ha most hagyod, jöjjön rá magától, hogy hiányoznak neki ezek az estek és keresni fog. Én is hasonlóképpen voltam, csak férfiban. :D
2020. okt. 23. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!