Szerintetek? Tényleg szarrágóság vagy nekem van igazam?
Egy haveromnak kB 1,5 éve kölcsön adtam 300 ezer Ft ot.
Azt ígérte vissza adja hamar, autókkal kereskedik, megveszi, felújitja eladja többért.
A biznisze nem jött be, nem tudta vissza adni a pénzt.
Továbbra is jóban voltunk, majd oda költöztem hozzá, hogy akkor lelakom a lóvét. Angliából hoztunk haza egy kocsit, elfogyott a pénze, kért 100 ezret.
Munkája nincs,csak autókkal bizniszel. Vissza lassan tudja adni a lovet.
A hűtőből a vajamat elkeri mert neki épp elfogyott.
Szóvá tettem h allergiás vagyok rá ha a kajámat eszik.
Szerinte szarrágó vagyok, és irigy. Ingyen lakom itt, semmire nem költök, a benzin pénzt sem kéri el ha megyünk a boltba. (Miért kéne Benzin pénzt kérni ha boltba megyünk??) Kijött értem a reptérre akkor sem kért pénzt (mikor kikoltoztem hozzá mert külföldön vagyunk) Szerintem ha adtam neki 300 ezret meg most 100 ezret, az a minimum h nem kér el Benzin pénzeket.
Szerintetek igaza van h szarrago vagyok vagy nekem van igazam?
#17:
Adtam neki pénzt, ha nem tudja vissza adni, tervben volt h kikoltozok amúgy iskülföldre és amíg nem találok lakást, munkát amúgy is nála laktam volna , hát akkor lelakom. Ennyi.
Autókkal kereskedik, de néha bejon néha nem. Szóval mikor nincs pénze akkor szeret a kajambol enni, amit most tettem szóvá, h ha a kajambol esznek ára allergiás vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!