Miért nem vagyok képes barátként gondolni a "barátaimra"?
Volt régen két barátnőm, akiket mindennél jobban szerettem, de átvertek. Azóta még pár baráttal megszakadt a kapcsolatom, és jelenleg van 3 barátnőm. Azonban egyiket sem tartom annak csak el vagyok velük. Nem érzem azt, hogy fájdalmas lenne, ha véget érne a barátságunk, sőt leszarnám. Kicsit rémisztő, hogy ennyire közömbösek számomra (a két legjobb barátnőm után sírtam is).
Lehet, hogy a sok negatív tapasztalat miatt már nem tudok megbízni senkiben. Más emberekkel a barátkozás szóba se jöhet, elbeszélgetek velük, de nem akarok több barátot.
Engem pár ève átvertek, elhagyott pár ember akiket barátnak hittem, azóta ugyanazt èrzem mint Te, èn ezt kiègèsnek hívom...
Annyi különbsèg van, hogy èn nem beszèlek senkivel, nem barátkozom ès előnye is van, többször volt olyan helyzet, hogy jól jött az, hogy egyes embereken nagyon hamar átláttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!