Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Elhagynád ezért a barátodat?

Elhagynád ezért a barátodat?

Figyelt kérdés

Meguntam hogy képtelen tartani a szavát és az ígéreteinek a fele sem igaz.

Ha én ígértem valamit azt mindig megtartottam, kapott ajándékot is évekkel ezelőtt és azt mondta hogy az enyém még nincs meg, aztán azt hogy azért nem kapom meg mert beteg vagyok és úgy sem ihatok meg ígért mindenfélét. Voltak idők hogy meghívott mindenfélére meg vett nekem ezt azt és ez kölcsönös volt viszont. De amikor ez a cseléd a képbe jött akkor változott meg minden pedig hányszor mondta hogy a barátság többet ér és hogy neki sokkal fontosabbak a barátai konkrétan leírta nekem a fontossági sorrendjét ami:család, barátok, nők, minden más. Már annyiszor hazudott és okozott csalódást hogy teljesen kiábrándultam belőle és már nem beszélek vele.

2020. okt. 16. 16:09
 1/9 anonim ***** válasza:
Persze, nem barátkoznék olyan emberrel, aki csak hazudozik és segget csinál a szájából. Az ilyen nem barát.
2020. okt. 16. 16:13
 2/9 A kérdező kommentje:
1. Ez így van, egy hamis ember aki behízelgi magát mindenkinek közben leköpné őket, utálom ha valaki nem tartja a szavát.
2020. okt. 16. 16:15
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Okafogyott a kérdés, ha nem is beszéltek nincs barátod.

Nem tudom hány éves vagy, de eljön az a kor, amikor a párkapcsolat sokkal fontosabb, mint a haverok. Ennek ellenére az emberek nem hanyagolnak olyan személyt, aki valóban fontos, legfeljebb lazul a kapcsolat.

2020. okt. 16. 16:16
 4/9 A kérdező kommentje:
3. 20 vagyok, már nem tartom fontosnak egy jó ideje ezért nem is beszélek vele.
2020. okt. 16. 16:20
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem o nem igaz barat :(
2020. okt. 16. 16:25
 6/9 anonim ***** válasza:
63%
Nevetséges és szánalmas az, amikor a haverok vannak az első helyen. Az ilyen majmot a kocsmából fogják kivinni a temetőbe, és talán majd azok a hatalmas nagy haverjai elföldelik.
2020. okt. 16. 16:28
 7/9 A kérdező kommentje:
Igazából lényegtelen, jönnek mennek az emberek.
2020. okt. 16. 16:34
 8/9 anonim ***** válasza:
Kérdező nem lényegtelen! Meg kellene különböztetni a haverokat (akik jönnek-mennek) a barátoktól.
2020. okt. 16. 17:08
 9/9 A kérdező kommentje:
8.Barátnak tartottam egy jó ideig.
2020. okt. 16. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!