Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Azt vettem észre, hogy egyre...

Azt vettem észre, hogy egyre nehezebben ismerkedem, barátkozom, hogyan tudnék ezen vátoztatni, hogy több biztos barátom, ismerősöm legyen?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy egyre nehezebben ismerkedem, barátkozom, egyre bizalmatlanabb vagyok és egyre nehezebben nyerik meg az emberek a bizalmamat. Ez a korral jár vagy a világ lett ennyire elvetemült, hogy az embernek ennyivel kevesebb barátja van és egyre jobban lemorzsolódnak azok akiket barátnak tekintettem?

33f

2020. okt. 13. 16:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha budapesti vagy, s lenne kedved itt beszélgetni, ismerkedni egy hasonló helyzetben lévővel, írj!

28f

2020. okt. 13. 16:13
 2/4 anonim ***** válasza:
50%

Soha ne akarj magadnak sok barátot, mert nem lesz jó vége. Tapasztalat.

Szintén 33/F

2020. okt. 13. 16:16
 3/4 A kérdező kommentje:
Vidéki vagyok, Hajdu-Bihar megyében vagyok. Azért köszönöm a közeledést és nyitottságot.
2020. okt. 13. 16:16
 4/4 A kérdező kommentje:
Minden jó tanácsnak örülök.
2020. okt. 13. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!