Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Tényleg akkor hibát követtem...

Tényleg akkor hibát követtem el, hogy a barátnőmnek ennyire meg kellett haragudnia?

Figyelt kérdés

Pénteken írt, hogy szombat este elmehetnénk koktélozni, mert múlt héten volt a szülinapja. Írtam neki, hogy nem tudom még pontosan hogyan alakul a napom, de majd holnap (azaz szombaton) megbeszéljük, erre írt annyit, hogy rendben. Mivel nekem most hétvégén lesz az esküvőm ezer fele áll a fejem, teljesen kiment a fejemből, hogy nem írtam neki vissza, és csak késő este írt annyit, hogy "köszi, hogy megint elfelejtettél". Ha írt volna napközben akkor lehet meg tudom oldani, de egyébként meg gondolhatná, hogy nekem most nem az ő szülinapján jár az eszem, és lehetne megértőbb, persze felköszöntöttem meg minden. Tegnap is és ma is látom, hogy sértődötten ír, pedig többször is bocsánatot kértem, miközben ő is lehetne megértőbb. Szerintetek ez egy olyan hiba, amit ilyen esetben nem lehet megérteni?

25/L

2020. okt. 12. 13:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Amugy az eskuvodre meghivtad? Vagyis ha nagyon kozeli baratnak tartod, nyilvan ott lesz o is, vagy rosszul gondolom???

Ha oda sem hivatalos, akkor teljesen megertem, hogy miert erzi magat megbantva. Na meg most ertheto, hogy az eskuvo miatt ilyesmire nincsen idod, de ha soha sincs, akkor persze, hogy nem erzi magat igaz baratodnak. En sem vagyok az a masik fenekeben logos ember, de emiatt en is elkezdenelek hanyagolni teged. Munkahelyen talalkozni nem ugyan az, mint lazitani egyutt egy barban, vagy akarhol.

Aztan lehet te csak a mostani idoszakra gondolsz (eskuvo), akkor viszont ezzel szerintem semmi problema, persze hogy a nagy napodra akarsz osszpontositani.

2020. okt. 12. 17:21
 12/12 A kérdező kommentje:
Ezen az esküvőn nem lesz ott, mert két tanús polgári lesz, utána pedig egy kis vacsora a családdal. Jövőre a templomira szerettem volna meghívni, de hát a mostani viselkedése után azt hiszem ez tárgytalan.
2020. okt. 12. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!