Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Az önmarketingnek ekkora...

Az önmarketingnek ekkora ereje van?

Figyelt kérdés

Barátomról van szó. 6 éve ismerem, az előéletéről nem sokat mesél. Az akkori párom barátnőjének a pasija, úgy ismertem meg. Kezdetektől nagy tisztelettel néztem rá, úgy jött le, hogy ő egy multicég vezetőjeként érkezett a városba. Most tudtam meg, hogy valójában telefonbolti eladó volt és úgy jött ide az SSC-be felvételizni. Végig évekig azt hittem, hogy ő bármikor felsővezető is lehet.

Egy barát hogyan titkolhatja el ennyire az életét? Ennyire számít az önmarketing? Bejött neki amúgy, az önéletrajzában kamu munkahelyek vannak ahol soha nem is járt, de már jócskán előlépett a cégnél.

2020. okt. 8. 18:48
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem önmarketing, hanem rohadt nagy kamuvár. Úgy tűnik megy neki a beetetés, mert a HR-estől a közeli barátain keresztül mindenki megeszi a dumáját. Mondjuk velem ezt egy lebukásig csinálhatja, utána köszi nem kérek többet a társaságából. Többre értékelek egy őszinte bolti eladót, mint egy hazug végvezetőt.
2020. okt. 8. 18:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!