Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nem válaszol vagy ír...

Miért nem válaszol vagy ír rám senki messengeren?

Figyelt kérdés
Olyan 2014 óta vagyok fenn Facebookon és azóta mindig kb.17-20 közötti ismerőst gyűjtök össze. Hiába írok néhánynak amikor látom, hogy fenn vannak, még csak meg se nézik, pedig szerintem csak kidobja nekik, hogy XY írt neked. Messengeren 5 közeli barátommal írogatok, DE szinte mindig csak én kezdeményezek, hogy írjanak már valamit nekem. Ha én nem írnák szerintem arra se lennének kíváncsiak, hogy mi van velem. Pedig csak érdeklem őket valamennyire, hiszen csak visszaírnak néha. Most is szükségem lett volna pár tanácsra néhányuktól, de egy se volt hajlandó még csak meg nézni se, pedig fent van. Már néha tényleg azon gondolkozok, hogy kitörlöm őket, mivel úgy se érdekelem őket, akkor mi a francnak foglalják ott a helyet, nem? Az összes mostani 17 ismerősöm közül max. 2 érdeklődik írtam, úgy hogy nem én írok nekik. A többinek mintha nem is léteznék. Persze ezen felül szokták likeolgatni a bannereimet meg a profilképeimet, de az üzeneteimre sz*rnak válaszolni. Ennyire lennék nekik már? Semmi értelme amúgy se a Facebooknak, nekem legalább is, mert szinte alig nézek fel oda. Messenger az más de azt is hanyagolom emiatt is. Nálatok is volt ilyen? Nektek épp hány ismerősötök van és azok közül hány érdeklődik irántatok? 23L

2020. okt. 4. 12:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Annak nem szoktak válaszolni, aki kevés, még válasza sem kell méltatni ( én ezt tapasztaltam)
2020. okt. 6. 02:30
 12/14 anonim ***** válasza:

Nekem általában csak a zh-k, beadandók miatt szoktak írni, átérzem a fájdalmad...

20F

2020. okt. 13. 10:27
 13/14 anonim ***** válasza:
52%
Hogy érted azt, hogy azóta kb mindig 17-20 ismerőst gyűjtesz össze?
2020. okt. 17. 05:28
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy gondolom, hogy az a legbunkóbb dolog, amikor valakire ráírsz, hogy hogy van de ő még csak válaszra sem méltat... A leggusztustalanabb, amikor meg is nézi az üzenetedet, mégse ír vissza...

Az ilyen egy bunkó, ostoba ember... Nem tiszteli a másikat, emberszámba se veszi.. . Az ilyen nem érdemli meg, hogy foglalkozz vele! Töröld le az ilyen embereket, mert csak magadat idegesíted velük.

2020. okt. 17. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!