Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért olyan nehéz erősnek...

Miért olyan nehéz erősnek lenni csúnyaként?

Figyelt kérdés
Minden olyan igazságtalannak tűnik és 10-szer nehezebbnek mint más számára.
2020. okt. 2. 16:22
 1/9 anonim ***** válasza:
48%

A csúnyaság, ahogy a szépség is relatív fogalom, ráadásul csak külsőség, ami csak nagyon fiataloknál szempont.

Ott van Julia Roberts, vagy Hugh Grant, (de vannak még egy páran) akik "szépnek" és "szívdöglesztőnek" vannak kikiáltva, szerintem meg kifejezetten rondák. Mondom szerintem, ezért is relatív.

Legyél ápolt, rendezett, egy jól megválasztott frizura, hozd helyre az önbizalmadat és rögtön jó barátod lesz a tükör!

2020. okt. 2. 16:39
 2/9 anonim ***** válasza:
68%
Valakinek majd Te leszel szép. Relatív hogy mit jelent a csúnyaság.
2020. okt. 2. 16:46
 3/9 A kérdező kommentje:

1

Ez a legzavaróbb közhely. Ha valakinek asszimetrikus a feje, nagy az orra, a szemei meg gülük, azt még az ördög sem fogja szépnek találni.

Te Hugh Granttel jössz? Ő szerintem tök normálisan néz ki! Miért nem Quasimodót emlíetetted, és egy teljesen átlagos embert állítasz be rondának?

2020. okt. 2. 17:09
 4/9 anonim ***** válasza:
88%

Quasimodo egy fiktív karakter.

Van akit nem érdekel az arc szépsége egyrészt, másrészt pedig mindenki megtalálhatja azt, akivel boldog lehet.

2020. okt. 2. 17:11
 5/9 anonim ***** válasza:
83%

1-es vagyok

Na látod, máris igazoltad a "legzavaróbb közhelyemet", miszerint a szépség relatív. Neked Hugh Grant nem ronda, nekem meg az.

Erről többet nem tudok és nem is szeretnék vitatkozni, merülj el az önsajnálatban, én mentem.

2020. okt. 2. 17:19
 6/9 A kérdező kommentje:

5

Az igazi ronda az a torz. Hugh Grantben nincs semmi torz, semmi születési rendellenesség. Nagyon el vagy tévedve, ha egy átlag embert rondának látsz.

2020. okt. 2. 18:33
 7/9 anonim ***** válasza:

Azért ilyen nehéz, mert az emberek társas lények és vizuálisak. A szociális kapcsolatok nagy része már első ranézésre eldől, és bizony a torzság negatív érzéseket vált ki az emberek jelentős részéből.

A sorozatos kudarc miatt pedig az ember elkönyveli magát szerencsetlennek, emiatt még jobban romlik a közérzete, nem tud együttérezni másokkal mert mentálisan nincs a toppon - ekkor már bekerül a 22-es csapdájába.

2020. okt. 2. 19:56
 8/9 anonim ***** válasza:
100% hogy így is kelleni fogsz majd valakinek aki hozzás nagyon hasonló lesz minden téren.
2020. okt. 2. 22:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Stílusos művelt és ápolt azért lehetsz meg jó humorú és szórakoztató au mar fél siker. Szok szép ember csak addig szép amíg meg nem szólal. :)
2020. okt. 3. 16:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!