Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek a haverom a gáz...

Szerintetek a haverom a gáz vagy én gondolom túl?

Figyelt kérdés

30 evesek vagyunk mindketten. Én 3 éve tettem le a jogsit, autóm most nincs, így nem is vezetek.

Haverom még addig sem terjedt el, hogy befizesse magát egy autósuliba. Ezzel nem is lenne gond, de olyanokat szólogat be, hogy én már vezethetnék, meg miért nincs kocsim, meg miért nem gyakorlom. Ő nálam sokkal jobban keres, programozó, aranykalitkában van nevelve.

Mostanában mondta, elkezdte tanulni a kreszt, mondom na es mikor vizsgázol, azt mondja csak a neten nézegette, még mindig nem ment suliba. Mert most meg vírus van.

Jogosan idegesít ez már?

2020. szept. 30. 08:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

na a jogsis, episode 120

döntsd már el hogy van jogsid vagy nincs. az összes kérdésedben ezzel kapcsolatban emberkedsz. hol a falu menője vagy aki eltitkolta hogy jogsit szerzett motorra és most mindenki rólad beszél,hol épp csinálod a jogsit és mindenki rólad beszél,hol csinálnád de sajnálod rá a pénzt 😳

2020. okt. 2. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!