Ha egy barátod megkérne, hogy gipszeld be vagy fáslizd be a lábát, mit mondanál? Megtennéd?
Figyelt kérdés
2020. szept. 25. 21:34
1/9 anonim válasza:
Ha nem valami durva dolog amit feltehetően csak elrontanék (pl nyilt törés) akkor igen. De azért menjen el orvoshoz utána. Sőt, lehet én vinném
3/9 anonim válasza:
De ezt csak úgy? Mármint úgy hogy nem lenne semmi ilyen sérülés?
4/9 anonim válasza:
Szerintem igencsak kevesen tartanak maguknál gipszet az utcán, úgyhogy max. a fáslis rögzítés jöhetne szóba. Én hozzá nem nyúlnék inkább, mert fogalmam sincs, hogyan kell csinálni, nincs belőle tapasztalat (hálistennek), és csak felesleges szenvedést okoznék, inkább hívnám a mentőket.
6/9 anonim válasza:
Abszolút! Nagy örömmel tenném meg.
7/9 anonim válasza:
Igen, megtenném. Nem tartanám furcsának sem, inkább örülnék neki, mert nekem is vannak ilyen irányú vágyaim.
8/9 anonim válasza:
Volt combtőben egy tályogom, amit ismerős orvos vágott ki kórházban, de nem varrta össze. Akkora lyuk volt rajta, hogy egy 200-as lazán befért volna. Ezt konkrétan úgy lehetett tisztítani és kötözni, hogy a plimplit közbe fogtam, hogy ne legyen útban, tehát egyedül nehéz volt. Többször segítettek barátok, haverok (lányok is), pedig nem szép látvány egy lyuk az emberen. Ehhez képest egy lábfáslizás sima ügy, bármikor megtenném nekik (is), persze nyilván nem valami fertőző, húsevő betegség esetén.
9/9 A kérdező kommentje:
#2 igen, fétis miatt😅
2020. szept. 26. 21:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!