Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Kérdésem alább..?

Kérdésem alább..?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy hónapja szakított velem a barátom telefonon keresztül akivel egyébként a közös jövőm képzeltem és mindez minden előzmény nélkül, de igazából nem szeretnék belemenni. A lényeg annyi hogy a kapcsolat alatt elhanyagoltam,elvesztettem a barátaim + akik maradtak egyszerűen élvezik hogy bánthatnak azzal hogy nekik van pasijuk meg hogy ők jóban maradtak a volt barátommal és képeket is mutogatnak róla és nekem monden másodpercben összetörik így a szívem és már kb lelkironcs vagyok pedig annyira próbálok pozitivan hozzáállni...viszont nagyon szeretnék új barátokat meg új embereket megismerni jobban belevetni magan az életbe...ajánlották hogy járjak kurzusokra vagy klubokkba ahol barátokat találhatnék ,de nem tudom hogy hol vannak ilyenek vagy hogy erre van - e esély?

2020. szept. 18. 09:23
 1/4 anonim ***** válasza:
63%
hát persze hoy van rá esély, csak ügyelj a mennyiségekre, egy budapest méretű városban akár százszor is dobhatod a barátnőidet, amint feltűnik a színen egy fsz, egy kisvárosban a negyedik-ötödik pasas után elfogy a barátnőalapanyag, szóval csak óvatosan...
2020. szept. 18. 11:02
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves kommentedet… Nem szeretnék “mennyiséget “ő volt életem első barátja és nem is nagyon szeretnénk többet csak úgy hogyha már tényleg ő lesz életem párja
2020. szept. 18. 13:39
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Az csúnya húzás volt, hogy telefonon szakított veled. 1 gerinctelen mert annyi kurázsi lehetett volna benne, hogy eléd áll és meg mondja neked a szemedbe. Az jó gondolat, hogy keres új barátokat ismerkedjél nagy városban nem is olyan nehéz.
2020. szept. 20. 15:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Azért elgondolkoznék hogy aki a pörfikt párkapcsolatával basztat milyen barát...
2020. okt. 7. 13:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!