Erre az ajándékra gondoltam, szerintetek túlzás, ti vennétek ilyet ha lenne lehetőségetek rá?
Én nem fogadnám el a lány helyében. Ha öntudatos és valóban barátként kedvel téged nem fogja elfogadni. És neked lesz majd kínos, kellemetlen, hogy nem fogadja el az ajándékodat. Ha mégis elfogadná, bocsánat nem ismerem, de akkor meg olyan is az a lány, hogy a drága ajándék meg kellene neki de te nem.
Sehogy sem egy jó ötlet szerintem, de te tudod.
Engedd el a lányt, ha nem akar semmit tőled.
Én szánalmasnak és megalázónak érezném. Elég egy beszélgetés, egy bocsánatkérés, vagy egy levél. A szeretetemet, vagy a bocsánatomat nem lehet megvenni egy ilyen értékű ajándékkal, sőt... Durván azt érezném, hogy félre ismert, mert az én értékrendembe ez egyáltalán nem fér bele.
A picsogást meg hagyd abba. Neked tetszik ő, szerelmes vagy belé. Neki te nem, ő nem ugyanúgy érez. Ennyi, pont. Te úgy nem leszel boldog, ha mellette vagy barátként, ő úgy nem, ha nem vagy barátként. Nincs mit túlmagyarázni ezen, el kell engedni az ilyen emberi kapcsolatokat.
Ez az.Tutira a szánalomszexre hajt a csávó.
25N még mindig 😀😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!