Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek magammal?

Hobie kérdése:

Mit tegyek magammal?

Figyelt kérdés
Egyszerűen már nagyon kimerültnek és szomorúnak érzem magam. Most kezdődött az iskola de én sajnos nem vagyok az a nagyon beszédes ember, ezért egész nap egyedül voltam...senki se szólt hozzám. Anyámnak hazudtam hogy jól elvagyok, vannak barátaim de nagyon megtörtnek érzem magam és depressziósnak. Általánosba voltak ilyen felszínes barátnőim de semmi több, az önbizalmam egy pár ember miatt nulla, nem tudom mit kezdjek, hogy nyissak a másik felé ha szó szerint félek már az egésztől. Nagyon nehéz, nem beszéltem tényleg senkivel se a mai nap az új iskolámba és ez nagyon bánt. Lehet hogy kedvesek lennének, segítsetek, mit tegyek? Nem akarom hogy rossz véleményük legyen rólam, bár lehet a mai nappal elpecsételtem magam mindenki szemébe...nem kaptam mást soha csak lenézéseket és lekezelő mondatokat. Nagyon rosszul érzem magam..

2020. szept. 1. 18:42
1 2
 11/17 anonim válasza:
Milyen volt a mai napod? Tudtál beszélgetni?:)
2020. szept. 2. 22:13
 12/17 A kérdező kommentje:
Beszélgetni tudtam, találtam pár barátot de ők az általánososon vannak, az általánososokkal amúgy egy osztály vagyunk, szóval osztálytársak, de van amikor nem mindig vannak velünk. Mindenki a bioszosok közül talált már barátot, ugyan ott vagyok a part szakad, viszont egyedül vagyok...most mit csináljak? Mindenki a volt osztálytársaim között már szerzett olyan barátokat akik már tényleg azok...viszont én nem és már itt sírok hogy mit csináljak:(
2020. szept. 3. 15:33
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem minden egyes napom ilyen volt, szóval átérzem a dolgot. Egyetemen sem lett túlzottan jobb

20F

2020. szept. 4. 08:53
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is voltak ilyen szakok és az én barátom is másik szakra járt mint én, de egy osztályba voltunk, szóval voltak közös óráink is. Ha az általános szakon van a legjobb barátod az nem baj, hiszen osztálytársak vagytok. Úgyanúgy fognak veled beszélni azok akikkel közös szakra jársz, csak annyi hogy nem ők a legjobb barátaid és nekik se te vagy. De ettől még lehettek barátok és még ha nem is vagytok azok, akkor is beszélnek veled. Legalábbis nálunk így volt.
2020. szept. 4. 13:25
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Az lemaradt, hogy #8 voltam
2020. szept. 4. 13:26
 16/17 anonim ***** válasza:

Én is úgy indultam középsuli a, hogy általánosban szintén csak felszínes barátnőim voltak, nem is nevezhetném igazából barátoknak őket. És az első hetem nekem is, félve indult, ugyan úgy alig beszéltem. Nagyon vissza húzódó voltam. És még bennem maradtak akkor a piszkálódásról maradt emlékek, kikögösítések stb. Szóval, én is depis voltam.

Azt tudom javasolni, hogy legyél bátor, ismerkedj, hagyd hogy ők is megismerjenek. Ha, minden jól alakul, akkor ők is fognak feléd nyitni. Az első fél évben még úgy is az ismerkedés, barátkozás zajlik.

Próbálj tiszta lappal indulni, menj oda a neked szimpatikus társasághoz és kezdj el velük barátkozni. :)

2020. szept. 4. 17:44
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 8 évem volt ilyen,minden egyes nap szinte,nem is tartom senkivel a kapcsolatot a gimiből.Csupa felszínes ember,életreszóló barátságokat ne várj tőle! Válassz ki olyan embereket,akik hozzád hasonlóak,nem kell félni,most már én is tudom.És a legfontosabb,válassz egy nagyon közelit,aki úgymond a legjobb barátod lesz.Legalább egy bizalmasod legyen,akkor már nem leszel egyedül! A harmadik,hogy tanulj kiválóan,legyél kedves mindenkihez,ha hívnak valahova,menj el,legyél segítőkész,és sose add ki a titkaidat másoknak!:) 22/l
2020. szept. 4. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!