Miért sértödött be a haverom mert nem adtam neki kölcsön pénzt? Úgy se adta volna meg sose ad vissza semmit. Nem beszéltünk már hetek óta.
Figyelt kérdés
Se munkája se pénze se semmi. Egy munkahelyen nem maradt meg 3 hónapnál tovább. De 3 hónapig is alig járt be. Mondtam is neki úgy se adod meg amit kérsz sose adtad meg. De én vagyok a rossz én csinálom rosszul a dolgaim2020. szept. 1. 09:46
11/11 anonim válasza:
Voltak olyan barátaim, akiknek énis adtam kölcsönpénzt,amikor vissza kelett adjàk, kerűltek be sértődtek,viszont mind ezt azért hogy ne keljen vissza adjàk.
Barát a baráton kell segítsen,viszont igaz barátokon nem ien élűsködő kamu gyártmányokon.
Lehet adni pár ezer forintott de csak olyannak,akit ismerűnk jobban és tudjuk hogy vissza adja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!