Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Baj, ha minden barátnőmet...

Baj, ha minden barátnőmet "használom" valamire?

Figyelt kérdés
A használom nem épp a legjobb kifejezés, de nem tudom jobban megfogalmazni. Szóval van egy barátnőm például, akivel szeretek lelkizni és mindig nagyon jókat beszélgetünk, de vele nem lehet elmenni mondjuk bulizni, mert olyan kapcsolatban él, ahol a srác nem engedné el egy csajos estére, nem tudok vele moziba menni, mert más filmeket szeret, mint én, se koncertre, étterembe a párjával jár stb. Ezért vele csak beszoktunk ülni egy kávézóba és beszélgetünk. Van egy másik barátnőm, aki pedig partyőrült, vele imádok bulizni menni, de ő meg nem alkalmas arra, hogy egy szimpla délután összefussunk beszélgetni, mert arra nincs is igénye, vele csak bulizni/iszogatni járok. Ugyanígy van mozis barátnőm, akivel ugyanolyan filmeket szeretünk, van edzős barátnőm, akivel emiatt van egy közös témám, de ő pl.nem fog velem eljönni bulizni, mert az alkoholban sok a kalória és nem is szoktunk nagyon másról beszélgetni, van olyan akivel egyformán imádjuk az extrém dolgokat, vele olyan helyekre járunk, van akivel jókat kajálok vagy szeretünk együtt vásárolni, van akivel wellnezezni szoktam menni, illetve van olyan, akivel hasonló a humorérézünk vele pedig jókat nevetek. Többen is közülük úgy gondolják és hangoztatják is, hogy a legjobb barátnők vagyunk, de nekem nincs kifejezetten legjobb barátnőm, mindet nagyon szeretem, csak másért. Szerintetek ez baj vagy épp ez a normális?
2020. aug. 30. 10:19
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ez szerintem mindenkinél így van. Ez nem "használás", csak más-más közös programot lehet velük szervezni, vagy más témákról lehet beszélni mindegyikkel. Ez így teljesen normális.
2020. aug. 30. 10:33
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel nincs semmi baj. Ők is "használnak" téged ennyiből.
2020. aug. 30. 10:50
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szerencsés embernek mondhatod magad, hogy minden élethelyzetedhez van egy partnered.

Egyébként, ez jóféle használat mert mindkét félnek jó.

2020. aug. 30. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!