Hogyan lehet jól kezelni, ha egyszerre két barátod is kilép az életedből?
Figyelt kérdés
Az egyik nem beszél velem, nem mondta meg, hogy miért. A másiknak.. elmondtam, hogy van, ami bántó a viselkedésében .. de nem megbeszéltük, hanem lehurrogott, felháborodott, nem érdekelte.2020. aug. 28. 14:34
2/7 A kérdező kommentje:
Bp.
2020. aug. 28. 21:03
3/7 anonim válasza:
akkor szokj hozzá itt ez a normális
4/7 anonim válasza:
Talán ennek így kellett lennie. Én csak 1 barátnőmet veszítettem el, és ő volt az egyetlen. De elfogadtam, hogy jobb így, mint hamis világban élni.
Talán lehet, hogy sok mindentől megkímélt így az élet. Mivel kiléptek az életedből, nem is voltak igaziak. De bármikor találhatsz olyan barátnőt vagy barátot, aki hasonló mint te.
Ne feledd, amikor egy ajtó (vagy kettő) bezárul, egy másik kinyílik. 😊 Légy erős!
5/7 A kérdező kommentje:
Itt miért, mitől ez a normális?
2020. aug. 28. 22:20
6/7 A kérdező kommentje:
Ez a hamis világ nagyon elgondolkodtató. ;(
2020. aug. 28. 22:21
7/7 anonim válasza:
mert itt úgy váltják az emberek a barátaikat mint máshol a cipőt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!