Elvesztettem a legjobb barátomat?
Elég komoly dolog lehet, ha azóta sem áll veled szóba.
Ha meg eleve ő volt a hibás és téged hibáztat, akkor talán jobb is, hogy megszabadultál tőle...
Sajnos ez ilyen
E-mailt azért csak írhatsz neki, arról csak nem tilthat le, nem?
Talán hagyjál is egy kis időt magatoknak, hogy lecsillapodjanak a kedélyek, egy-két hetet, és amúgy írott levélben is kifejtheted a mondandód, kérdésed, amelyet eljuttathatsz neki - tudod: egyszer régen még csak ez volt a kommunikáció módja, lehet tanulni dolgokat a régiektől, ugye... ;)
Ha nem tudja elmondani mi a baja, várj egy kicsit. De ha nem enged, többször is megbántott/megfog bántani, engedd el.
Én "szakítottam" a legjobb barátnőmmel, de visszagondolva nagyon örülök hogy megtettem ezt a lépést.
Amíg mérges rád gondold át hogy megéri e stb, majd ha lenyugszik próbáljátok megbeszélni. Emailt tudsz neki írni vagy személyesen megkeresni.
Sok sikert 🤚
"én kértem tőle bocsánatot miközben ő bántott meg engem"
Hát ezt szerintem Ő egészen másképpen mesélné el. Valószínűleg oka van arra, ha minden kontaktust bezárt veled. Lehet, hogy az utolsó dolog az volt, hogy jól beolvasott neked - ezt érzed te úgy, hogy ő bántott meg téged. De ennek komoly előzményei lehettek a részedről. Ami odáig fejlődött, hogy elege lett belőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!