Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Barátokkal mentünk nyaralni,...

Barátokkal mentünk nyaralni, kiakadtam. Tulreagalom?

Figyelt kérdés

Nekünk is és nekik is van 1 gyerekünk. Egész évben anyagi és egyéb okok miatt nem tudtunk elmenni nyaralni. Csütörtök délután indultunk és péntek este érkeztünk haza, tehát 1 napot voltunk oda. Mivel nem fertunk a mi autónkba, ezért a férjem vitte a cuccokat és a haverja feleseget. (Mert nem bír gyalogolni) mi vonattal mentünk. Bevasaroltam, hogy ezzel is segítsek nekik (mert nekik soha sincs pénzük, megkapják a fizetést és 2 nap múlva 1o ezer keszpenzuk van max) Most osszegeztem, hogy a maradék pénzünket elköltöttuk ezalatt az 1 nap alatt az utazásra, kajara, szállásra. Mert mint később kiderült a ferjem mondta, hogy mi fizettük nekik is a kempinget, mert nekik nincs miből. Ma kiakadtam, mivel ha csak mi megyünk 3an, akkor "csak" tankolni kell, kényelmesen utazunk másfél órát és ott vagyunk, nem pedig 4 órát egyik vonatról a másikra rohanva. Mellesleg paprikás krumplit főztem és azt ettuk pénteken, előző nap padlizsankremes vagy majkremes kenyeret. Tehát semmi luxus, kemping, sátorban alvás, stb és erre összesen 38 ezer Ft ment el! Mert mint kiderült mindent mi fizettünk...

Eees jövőre messzebb akarnak menni velünk több napra nemcsak 1re mint most, de alig tudom visszafogni majd magam, ha ez legközelebb felhozodik, hogy ne mondjam azt, hogy max akkor ha minden koltsegbe egységesen beleallnak!

Egyébként ugyanannyit keresünk mint ők. Csak annyi plusszunk vám, hogy több a rezsink, autót tartunk fenn pluszba ugyanabból a pénzből és mi még cigizunk is. Most teljesen kiakadtam, hogy ha én be tudom osztani a pénzünket ok hogyhogy sohasem? Bárhová megyünk mindig ez van

..

2020. aug. 23. 14:42
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
8-as: te voltál már satorozni? Tudod mennyi mindent kell vinni csak éjszakára? Egyébként sem fért volna sehogy be 6 ember a kocsiba
2020. aug. 23. 15:28
 12/18 anonim ***** válasza:
91%
#10-es Akinek nincs pénze, az el sem indul nyaralni, hidd el, nekik is volt. Ingyen, vagy minimális pénzből is el lehet menni a legközelebbi folyóhoz, tóhoz, vagy strandra.
2020. aug. 23. 15:35
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezek nem a haverjaitok, hanem szimpla élősködők.

Megnézheted majd, mi lesz a “barátsággal”, ha végre nem hagyjátok magatokat kihasználni.

2020. aug. 23. 16:28
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Voltam. De nem 1 napra, hanem többre is és nem kellett 1 autónyi cucc, de nem vagyunk egyformák. Akkor is vonatozzon az, akinek nincs autó a háztartásban. Én nem hagynám a feleségem vonatozni, de szerencsére nem vagyunk egyformák.
2020. aug. 23. 17:07
 15/18 anonim ***** válasza:
83%
Ez igy nincs rendben, de a ferjed a balek. Kenyelembol, hogy megusszon kinosnak tuno mondatokat, mindent bevallal, csak a csaladja neveben.
2020. aug. 23. 17:24
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Messzebbre akarnak menni nyaralni...màs pénzén könnyű akarni. Én meg Argentinàba akarok menni, nem fizetné valaki nekem? (Ez kb. olyan). Meg mekkora pofa kell ahhoz h mindent fizetnek erre a nő meg nem akar gyalogolni. Leszakad a làba? Persze hogy nagy baràtok hiszen aranytàlcàn kapnak mindent. Hidd el ha közölnétek hogy nem fizettek semmit már nem akarnànak annyira veletek menni.
2020. aug. 23. 17:44
 17/18 anonim ***** válasza:
21%
Azért ez attól is függ szerintem, mennyire vagytok jóban. 38000 Ft azért nem a világ vége. Fizettem én már szállodás nyaralást a legjobb haveromnak, hogy el tudjon jönni, ne maradjon ki belőle.
2020. aug. 23. 18:07
 18/18 A kérdező kommentje:
Én akartam vonattal menni és a gyerek. Nagyon élvezte. Egész úton a tájat nézte és végre nem a telefont vagy a tabletet nyomkodta
2020. aug. 23. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!