Hol húzzátok meg a határokat mikor mondjátok ezeket valakire?
beszélő viszonyban vagyunk
jóban vagyunk
barátok vagyunk
legjobb barátok vagyunk
családtagként tekintjük egymást
Beszélő viszonyban vagyunk: emberek, akikkel spontán találkozom, de például nem tudom a nevét, csak néha megemlítünk egymásnak ezt-azt az életünkről: például nekem a szomszédokkal ilyen a viszonyom, nem találkozunk szervezetten, de néha szóba elegyedünk spontán
Jóban vagyunk: kollégáim, szaktársaim többsége, néhány ember, akivel váltok néha privát üzeneteket
Barátok vagyunk: akivel szívesen találkozom szabadidőmben, segítünk egymásnak, előszeretettel kapcsolódunk ki együtt és érdeklődünk egymás iránt magunktól
Legjobb barátok vagyunk: általában több éve tartó ismeretség, rokonléleknek érzem, a hobbijainkban nagy az átfedés, gyakran folytatunk mély eszmecseréket, lelkizünk olykor és tudom róla, hogy számíthatok rá bármikor, ha komoly dologról van szó
Családtagként tekintjük egymást: akivel együtt nőttem fel és azóta is nagyon közeli, jó kapcsolatot ápolunk (van gyerekkori barátom, akit így kezelek). Illetve akivel már éltem együtt úgy, hogy a párom volt és jelenleg is az (függetlenül attól, hogy jegyesek vagyunk, házasok vagy élettársi kapcsolat). Ők azok az emberek, akik vagy házastársamként vagy tanúként ott lesznek az esküvőmön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!