Fiúk, férfiak! Nektek ez már túl sok "ajándék" lenne egy lánytól?
Először fogom vendégül látni a városomban egy barátomat. Mivel már sokat költött rám (ha ettünk, mindig ő fizetett) és én vagyok "otthon", gondoltam alap, hogy a mostani vacsorát én állom (nem a szeme előtt rendezném persze a számlát, hanem előre be lesz fizetve a helyre a fogyasztás ára).
Ugyanakkor van egy ajándékötletem, ami már nagyon régóta a fejemben van. Ez is egy étel, amit nagyon szeret és nagyon hiányzik neki az országából (nem magyar a srác), viszont Magyarországon még sehol sem sikerült találnia. Nekem sikerült és már nagyon szeretném átadni, de ma egy családtagom azt mondta, az túl sok lenne, főleg így, hogy a vacsorát is én állom, nehogy kínos helyzetbe hozzam a fiút vagy esetleg én legyek "sok" hirtelen.
Szerintetek? Ti hogy éreznétek magatokat ilyen helyzetben / mit gondoltok róla?
Köszönöm szépen előre is a segítséget! :)
Ugandai, egy gyümölcsről van szó :)
Akkor azt mondjátok, nem lesz ilyen "elözönlős" érzete a dolognak? Mert nem annak szánom, egyszerűen csak már régóta örülök, hogy találtam, és olyan jó lenne megvenni és odaadni, mert tényleg olyan nosztalgikusan beszélt róla.
tök jó ötlet
elárulnád, milyen gyümölcsről van szó?
Passionfruit /passió gyümölcs / maracuja, ahogy tetszik :)
Köszönök minden választ! <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!